2777
2789
عنوان

بچم مرد دیگه خانوما کسی چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 80 پست

فرنی شیر برنج با زرد چوبه درست کن بده بخوره ناشتا  صبح اگه الان نهار نخورده الان درست کن بخوره  موقع خواب هم اگه تب نداره با پتو خوب بپوشون بزار عرق کنه خوب میشه چند روز این کار و بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شدیدسرفه میکردم داشتم خفه میشدم ی قابلمه اب ریختم تانصفه گذاشتم جوشید ی پرتقال کلاهکشوبریدم وسطشو یکم خالیکردم ی قاشق سرپرنمک ریختم داخلش داخل ی کاسه گذاشتم توقابلمه پوستشم مثل درش گذاشتم یرش بیست دقیقه بابخارپخت محتویاتشوباقاشق خالی کردم خوردم دیگ سرفه نمیکنم خداروشکر. بزن گوگل پرتقال و نمک برای سرفه

فرنی شیر برنج با زرد چوبه درست کن بده بخوره ناشتا  صبح اگه الان نهار نخورده الان درست کن بخوره ...

موضوع اینه بد غذاس هیچی نمیخوره الانم که مریضه میل نداره اصلا هرچیم دوست داره باز نمیخوره من خودمم مریض طورم انگار اشتها ندارم یجوریم

عزیزم اصلا نگران نباش دوره ش باید بگذره دوهفته ای طول میکشه دارو هاشو بده کنار داروهاش شربت آزتروماسین 200 هم روز 5 سی سی بده بخوره زودی خوب میشه، نزار تو سرما هم بره گرم نگهش دار غذا درست میکنی ادویه فلفل نزن چون یکم حساس شده در ضمن سرخ کردنیم نده، نگران نباش زودی خوب میشه منم دوتا بچه دارم تا چند روز پیش همین طوری بودن تا خود صبح سرفه میکردن الان خدارو شکر خوب خوب شدن، در ضمن براش هفت حمد شفا بخون  ایشالا زودی خوب میشه