2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

211 بازدید | 21 پست

خانوما من همه علایمم و اون چیزایی که تو نت زده برام پسر میاد شده اینجوری باشین جنسیت نینی تون دختر باشه؟ 

من یدونه پسر دوساله ناز دارم الانم به خاسته خدا دوباره باردارم شرایط بارداری سومو اصلا ندارم خیلی دلم میخاد این نی نی دختر باشه تا منم طعم شیرین دختر داشتن رو تجربه کنم. میشه از ته دلتون با قلب های پاکتون برای خاسته دلم دعا کنید؟ 

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

اصلا به این علاییم ها اتکا نکن من از اول قبول نداشتم خودم همه ی علائم دختر داشتم ولی جنسیت پسر شد&nb ...

عزیزم 😍خداحفظش کنه. 

منم خیلی دوس دارم تو دلیم دختر باشه تا خدا چی بخاد😔 

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تاپیمای من کسی نمیاد😭

علائمت چیه عزیزم ؟

مصل بارداری اولمم بیشتر تبلم میخابم سر درد دارم  شور شیرین ترش همه چی دلم میخاد مصلا یروز دلم سالاد شیرازی پر ابلیمو ابغوره مبخاد ی روز دلم شیرنی خامه ای  تهوعمم ظهرا هست شبا. 

اون چیزایی هم ک برا جنسیت نوشتن تو گوگل اکثرا پسر نشون میده 

مصل بارداری اولمم بیشتر تبلم میخابم سر درد دارم  شور شیرین ترش همه چی دلم میخاد مصلا یروز دلم س ...

من از اول بارداری کلا تهوع نداشتم همه چی هم میخوردم ترش شیرین بچمم دختره بنظرم برا شماهم دختره چند هفته ای عزیزم

🌱
تهوع اینا چی داری؟

آره هست اما صبحا کمتره بارداری قبلیم گلاب به روتون صبحا خیلی زرد آب بالامیاوردم ما تو این شبا بیشتر تهوع هست اما b6 ونوربیون میزنم استفراغ کمتری دارم

من از اول بارداری کلا تهوع نداشتم همه چی هم میخوردم ترش شیرین بچمم دختره بنظرم برا شماهم دختره چند ه ...

ای جانم خدا حفظش کنه برات .ايشالا خدا از دهنت بشنوه😍😍 فردا 9 هفتم تموم میشه

ای جانم خدا حفظش کنه برات .ايشالا خدا از دهنت بشنوه😍😍 فردا 9 هفتم تموم میشه

عزیزم شما چن روز بعد اقدام بی بی تون مثبت بود؟؟ 

من ۲روز بعدش زدم کم کم رنگ گرفت

فقط سردرد دارم و احساس سنگینی زیر نافم. ب نسبت دخترم خیلی تنبل شدم دوست دارم کاری نکنم

هنوز بتا ندادم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بدن هر کسی یه سری علاییم از خودش نشون میده و متفاوته تو هر کسی اگه تو گوگل هم سرچ کنی از نظر علمی هیچ کدوم ثابت شده نیست من خودم تهوع بیش از حد داشتم خیلییی تا ۴ ماه یسره ولی پسره

عزیزم شما چن روز بعد اقدام بی بی تون مثبت بود؟؟  من ۲روز بعدش زدم کم کم رنگ گرفت فقط سردرد ...

من تا دوهفته بعد موعدم منفی بودم اما بعد دوهفته ی کوچولو هاله داد رفتم ازمایش ده بود گفتن مشکوک باید تکرار کنی ده روز بعد تکرار کردم شد دوازده هزار ک باردار بودم. 

اما سر پسرم پنج روز قبل موعد تست زدم مصببببت بود رفتم ازمایش ۵۰۰بود فرداش تکرار کردم ۱۵۰۰ بعد دیک نرفتم ازمایش

عزیزم ان شاءالله اول سالم باشه بعد دخمل باشه 💕

مرسی عزیزم ان شاءالله به خواست خدا منم ارزوم برسم