2777
2789
عنوان

از خرید گوشیم پشیمونم چیکار کنم ؟

1067 بازدید | 45 پست

سال پیش تیرماه یه گوشی شیائومی نوت ۱۱ خریدم و خب به خاطر یه سری محدودیت‌هایی که توی اون گوشی داشت همون ماه اول پشیمون شدم ولی بعدش که یکم از گوشی استفاده کردم راضی بودم تا اینکه چند وقت پیش گوشیم یه به روز رسانی داد و وقتی اونو نصب کردم کلاً گوشیم هنگ کرد و داغ می‌کرد و اینا و منم مجبور شدم برگردونم به تنظیمات کارخانه تا درست بشه 

ولی از اون به بعد کلاً از گوشی شیائومی دیگه خوشم نمیاد و ترجیحم اینه که همون مدلی که قبلاً می‌خواستم بگیرم و فروشنده منصرفم کرد بگیرم یعنی سامسونگ a۲۳ 

اما خب چون گوشیم هیچ  مشکلی نداره نمی‌تونم عوضش کنم و وقتی بفروشمم قیمت ازم می‌خرن! 

به نظر شما می‌ارزه گوشیمو با یه گوشی سامسونگ هم قیمت خودش یا همون a۲۳ معاوضه کنم؟؟؟

من خیلی جاها شنیده بودم می‌گفتن شیائومی از سامسونگ بهتره ولی از وقتی اونجوری شد حقیقتش دلمو زده وگرنه خیلی گوشی خوبیه 

به نظر شما چیکار کنم؟؟؟

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فروشنده گفت s21fe بگیر من این آشغالو( pocox) خریدم از لجبازی 😭 حالا اینم خوبه ولی اون یه چیزی د ...

وای چجوری تونستی سامسونگ اس با پوکو عوض کنی 

سامسونگ اس خیلی خفن خداوکیلی من اگه پولم می رسید می خریدم 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

ببر یه گوشی فروش نشون بده مشکلشو حل کن 

مشکلش حل شده 

مسئله اینه دیگه این گوشی دل منو زده

سامسونگ داشتم قبلش.دیدم خیلی تکراری هست مدلاش این دفعه شیا برداشتم

نوت یا پوکو ؟

وای چجوری تونستی سامسونگ اس با پوکو عوض کنی  سامسونگ اس خیلی خفن خداوکیلی من اگه پولم می رسید ...

نمی دونم چه فعل انفعالاتی تو ی مغزم رخ دادمیدونی از سامسونگ بدم میومد فکر کردم اینم اشغاله

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
شیائومی نوت اس ۱۱.؟واسه منم همینه

آره همین مدل 

وقتی بروز می‌کنی مواظب باش معیوب نباشه و حتما با نت خوب بروز کن 

مال من یهو کلن هنگید اصن بد شد مجبور شدم برگردونم تنظیمات کارخانه 

نمی دونم چه فعل انفعالاتی تو ی مغزم رخ دادمیدونی از سامسونگ بدم میومد فکر کردم اینم اشغاله

من تا لحظه آخر داشتم سامسونگ می خریدم 

اما فروشنده منصرفم کرد 

و یه خانومی شیاومی مدل گوشی من برداشته بود حسابی تعریف کرده بود ازش منم از چندتا فروشنده پرسیدم همه گفتن شیاومی پردازنده ها قوی ترس داره و خلاصه اینو برداشتم 

اما سر اون اتفاق الان گوشیم و دوس ندارم دیگه :( 

نمی‌دونم چیکارکنم 

گوشی قبلم سامسونگ بود زود داغون شد 

مدلش چی بود ؟