2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقت به پسره واقعی نبود عشق اصلا این نیس اگه بهت بگم چی سرم اومد میفهمی عشق چیه یا شاید اسمشو بذاری ...

بخدا تو این مدت با خیلی چیزا ساختم هیچی نخریدم مشکلات مالی تحمل کردم البته بگم شوهرم اهل خیانت و رفیق بازی نیس ولی خب شانس نداره منم اونارو که میبینم همش مقایسه میکنم خودمو 😔

الان حس ناکافی بودن به شوهرت دادی یه خورده جاش باش چقد این بتر سنگینو میتونستی تحمل کنی اگه واقعا عا ...

اخه همه تو فامیل هم میشنوم که مقایسه میکنن منو با اون دختره،میگن کاش تو زنش شده بودی

بخدا تو این مدت با خیلی چیزا ساختم هیچی نخریدم مشکلات مالی تحمل کردم البته بگم شوهرم اهل خیانت و رفی ...

فقط داری خراب میکنی پول اتفاقا برات همه چیو میخره جز وفاداریو و عشق دوتایی باهم پیشرفت کنید تمرکزتو بذار رو خودتون ن رو بقیه ک چیکارکردن نکردن همه جای اصلیشون قبره هیچیو نمیبرن جز خاطراتی ک داشتن و کارای خوبی ک کردن ادم خوب سخت گیر میاد اینم یادت باشه

دختری از جنس شعر ❤️
از عقد ۲سال اما عروسی ۱سال 

این تفکرت کلا غلطه زندگی رو دوتایی باید بسازید فکر نکن طلاق خیلی راحته از این جدا میشی میری با یکی دیگه برات پول میپاشت 

اگر دوستش داری و دوستت داره زندگیت رو خراب نکن بهش روحیه و انگیزه بده خودتم یه کسب و کاری شروع کن 

خوشبختی‌تون رو خودتون بسازید به خواستگار قبلی اصلا فکر نکن

اخه همه تو فامیل هم میشنوم که مقایسه میکنن منو با اون دختره،میگن کاش تو زنش شده بودی

توام بلد نیستی جواب بدی؟ فقط بلدی حرف طلاق پیش بکشی ؟ 

هرکی گف کاش زنش بودی تو دهنش بزن بگو صد رحمت به زندگی ک‌دارم باهمید حسرت تو دلتون نمونده میتونید بگهرجا ک بخوایید برید بدون اینکه کسی بگه بالا چشتون ابروا اخلاق و تعهدی ک داره کافیه ک خداتو شکر کنی چجور میداری اینو بهت بگن

دختری از جنس شعر ❤️
فقط داری خراب میکنی پول اتفاقا برات همه چیو میخره جز وفاداریو و عشق دوتایی باهم پیشرفت کنید تمرکزتو ...

😔اره شوهرمو خبلی خورد کردم با حرفام که فلانی همه چیز داره تو نداری و فلان ،همش میگم دختره چقدر از من کوچیکتره ماشین صفر زیرپاشه همش تفریحه البته الهی خوشبخت باشن ولی خب من ناخواسته دارم حسادت میکنم از طرفی فکر بهنام ک منو هنوز میخاد هم باعث شده این حالو داشته باشم

حالا خوب بود زوری تورو به این پسره میدادن میگفتی کاااااش باهاش بودم حسرت تو دلم‌مونده باهاش باشم فلان و فلان الان باهاشی و داری نعمتتو پس میزنی بخدا تو داغ ندیده ایی 

دختری از جنس شعر ❤️
توام بلد نیستی جواب بدی؟ فقط بلدی حرف طلاق پیش بکشی ؟  هرکی گف کاش زنش بودی تو دهنش بزن بگو صد ...

باورت نمیشه اما مادر خودم هم شده حرف سعید رو بزنه و از ماشین و خونه هاش تعریف کنه ،شوهرم خوبه میدونم مشکل مالی اکثرا دارن بخدا من زن خام و نپخته ای نیستم ولی واقعا دست خودم نیس 

😔اره شوهرمو خبلی خورد کردم با حرفام که فلانی همه چیز داره تو نداری و فلان ،همش میگم دختره چقدر از م ...

خیلی خوردش کردی بخدا کاش چیزیو ک کشیدمو بکشی دیگ عمرا از دهنت همچین حرفایی درمیومد واقعا ک چرا باهاش اینکارو کردی اون چ گناهی کرده ک برات جنگیده حتما هم ی اشتباهی بکنه سریع مقایسش میکنی خوبه اونم مقایست کنه؟ 

دختری از جنس شعر ❤️
باورت نمیشه اما مادر خودم هم شده حرف سعید رو بزنه و از ماشین و خونه هاش تعریف کنه ،شوهرم خوبه میدونم ...

هس چرا نیس؟ مادر خودتم از حرف فامیل متاثره میتونی جواب بدی ولی نمیدی این قضیه رو کامل ببند ک دیگ مقایست نکنن از شوهرت معذرت خواهی کن و دوباره خودتونو جم و جور کنید پیشرفت کنید

دختری از جنس شعر ❤️