2777
2789

بچه هاتوروخدا کمک کنین

من هفته۱۸بارداری هستم اصلا ترشحاتم همیشه کم بوده ولی این دوروز پشت سرهم یهو یه خیس میشم وقتی میبینمم آبه وتوش ترشحاتم هست نکنه ماله کیسه اب باشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشح آبکی  یه چیز کاملا طبیعیه تو بارداری!

کیسه آب گرمه، زیاد میاد، رنگ نداره مثل ادرار شفاف

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
ترشح آبکی  یه چیز کاملا طبیعیه تو بارداری! کیسه آب گرمه، زیاد میاد، رنگ نداره مثل ادرار شفاف

ببخش ابجی راحت میگم این بی اختیاراومد خیلی هم نبود فقط خیس شدم سریع رفتم دیدم آب وترشحه غلیظ هم نبود

ببخش ابجی راحت میگم این بی اختیاراومد خیلی هم نبود فقط خیس شدم سریع رفتم دیدم آب وترشحه غلیظ هم نبود

درسته آبکیه ، من تجربه سه تا بارداری دارم، اینو تو هر سه داشتم.... خودتو درگیرش نکن زیاد.

هروقت شک داشتی لباس زیر نپوش، بریزه بغل پات سریع نگاش کن. اگه یکم رنگ داشت سفید یا شیری بود ترشح...

اگه هیچ رنگی نداشت مثل آب شفاف بود بعد میتونه کیسه آب باشه، که همونم احتمال زیاد بی اختیاری ادرار؛ که خیلیا مخصوصا تو ماه های آخر دارن.

کیسه اب یه چیز خیلی نادر، بهش فک نکن از الان

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
درسته آبکیه ، من تجربه سه تا بارداری دارم، اینو تو هر سه داشتم.... خودتو درگیرش نکن زیاد. هروقت شک ...

وای فدات بشم استرسم کم شد خدا خیرت بده ابجی سقط توهفته ۶داشتم ووبعدچهارسال اینوحامله ام ۳ماه هماتوم داشتم تو۱۴هفتگی هماتومم برطرف شد چیاکه نکشیدم الان ۱۸هفتمه ک این مشکل برام پیش اومده خیلی میترسم دعام کنین لطفا 

وای فدات بشم استرسم کم شد خدا خیرت بده ابجی سقط توهفته ۶داشتم ووبعدچهارسال اینوحامله ام ۳ماه هماتوم ...

انشاالله به سلامتی بغلش کنی❤️

منم بارداری های سختی داشتم....

اولی سقط شد، سه تا بچمم یکی جفت سرراهی و استراحت مطلق... یکی هماتوم و...

تو سه تاشون خونریزی داشتم و استرس کشیدم!

خداروشکر به خیر گذشت! انشاالله واسه شما هم نتیجش شیرین باشه🙃😘

انشاالله به سلامتی بغلش کنی❤️ منم بارداری های سختی داشتم.... اولی سقط شد، سه تا بچمم یکی جفت سرراه ...

خیلی ممنون ازت گلم ..

هعی ماخانوماچه مشکلایی که تجربه میکنیم

خیلی ممنون ازت گلم .. هعی ماخانوماچه مشکلایی که تجربه میکنیم

و هیچوقت درک نمیشه حالمون🥲