delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 عنوان مامانای باردار لطفا یه دیقه بیایین 121 بازدید | 14 پست بچه هاتوروخدا کمک کنینمن هفته۱۸بارداری هستم اصلا ترشحاتم همیشه کم بوده ولی این دوروز پشت سرهم یهو یه خیس میشم وقتی میبینمم آبه وتوش ترشحاتم هست نکنه ماله کیسه اب باشه ؟ 1402/10/19 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 ترشح آبکی یه چیز کاملا طبیعیه تو بارداری!کیسه آب گرمه، زیاد میاد، رنگ نداره مثل ادرار شفاف کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 من ۱۶هفتمه همینجوریم یعنی یهویی میریزه ازت؟وقتی میبینی اب وترشح قاطیه ؟رفتی دکترچی گفت بهت؟
zahra1999787878 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4108 یعنی یهویی میریزه ازت؟وقتی میبینی اب وترشح قاطیه ؟رفتی دکترچی گفت بهت؟ اره من تا دیروز فقط آب ازم میرفت ولی از دیروز تا حالا قاطیه دکتر نرفتم راستش
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 ترشح آبکی یه چیز کاملا طبیعیه تو بارداری! کیسه آب گرمه، زیاد میاد، رنگ نداره مثل ادرار شفاف ببخش ابجی راحت میگم این بی اختیاراومد خیلی هم نبود فقط خیس شدم سریع رفتم دیدم آب وترشحه غلیظ هم نبود
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 اره من تا دیروز فقط آب ازم میرفت ولی از دیروز تا حالا قاطیه دکتر نرفتم راستش خدابخیرکنه برای هردومون
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 ببخش ابجی راحت میگم این بی اختیاراومد خیلی هم نبود فقط خیس شدم سریع رفتم دیدم آب وترشحه غلیظ هم نبود درسته آبکیه ، من تجربه سه تا بارداری دارم، اینو تو هر سه داشتم.... خودتو درگیرش نکن زیاد.هروقت شک داشتی لباس زیر نپوش، بریزه بغل پات سریع نگاش کن. اگه یکم رنگ داشت سفید یا شیری بود ترشح...اگه هیچ رنگی نداشت مثل آب شفاف بود بعد میتونه کیسه آب باشه، که همونم احتمال زیاد بی اختیاری ادرار؛ که خیلیا مخصوصا تو ماه های آخر دارن.کیسه اب یه چیز خیلی نادر، بهش فک نکن از الان کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 درسته آبکیه ، من تجربه سه تا بارداری دارم، اینو تو هر سه داشتم.... خودتو درگیرش نکن زیاد. هروقت شک ... وای فدات بشم استرسم کم شد خدا خیرت بده ابجی سقط توهفته ۶داشتم ووبعدچهارسال اینوحامله ام ۳ماه هماتوم داشتم تو۱۴هفتگی هماتومم برطرف شد چیاکه نکشیدم الان ۱۸هفتمه ک این مشکل برام پیش اومده خیلی میترسم دعام کنین لطفا
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 وای فدات بشم استرسم کم شد خدا خیرت بده ابجی سقط توهفته ۶داشتم ووبعدچهارسال اینوحامله ام ۳ماه هماتوم ... انشاالله به سلامتی بغلش کنی❤️منم بارداری های سختی داشتم....اولی سقط شد، سه تا بچمم یکی جفت سرراهی و استراحت مطلق... یکی هماتوم و...تو سه تاشون خونریزی داشتم و استرس کشیدم!خداروشکر به خیر گذشت! انشاالله واسه شما هم نتیجش شیرین باشه🙃😘 کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
delneyam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 581 انشاالله به سلامتی بغلش کنی❤️ منم بارداری های سختی داشتم.... اولی سقط شد، سه تا بچمم یکی جفت سرراه ... خیلی ممنون ازت گلم ..هعی ماخانوماچه مشکلایی که تجربه میکنیم
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 خیلی ممنون ازت گلم .. هعی ماخانوماچه مشکلایی که تجربه میکنیم و هیچوقت درک نمیشه حالمون🥲 کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘