2777
2789
عنوان

لعنت بهش مگه میشه دلش از سنگ باشه

232 بازدید | 19 پست

پسر خالمه از بچگی عاشقش بودم بروز ندادم تا  ۱۸ سالگی ابراز علاقه کردم محترمانه رد کرد ی سال بعد غیرررر مستقیم بهش فهموندم هنوز دوسش دارم و اونم قبول کرد و گفت منم از بچگی دوستت داشتم ولی شرایطش نبود بهت بگم. ولی حرفاش انگار از ته دل نبود( فکر کنم دید من کیس خوبیم گفت بزار ببینم بهش علاقهدمند میشم یا ن ک نشد هیچوقت 😔). بخدا من ظاهر شخصیت و همه چیم عالیه ،  ۲۰ روز با هم بودیم تو این ۲۰ روز ی بار بهم پیام نداد حالمو نپرسید همش من بودم همش من محبت کردم همش من توجه کردم. حتی ۵ روز 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حالشو نپرسیدم اونم هییییچ خبری ازش نشد. با اینکه خیلی عذاب کشیدم ولی بهترین روزای عمرم بود اون چند روز خدا میدونه اندازه جونم دوسش داشتم. حسی بهش داشتم ک هییییییچ وقت ب هیچ کسی نداشتم و ندارم و فک نکنم پیدا کنم.   

ولی دیدم داره شخصیتم خورد میشه تموم کردم باهاش ۹ ۱۰  ماه میگذره چند بار همو دیذیم ولی فقط مث ی پسر خاله دختر خاله عادی رفتار کردیم با هم ، فکر کردم تا حد زیادی فراموشش کردم. ولی امشب خوابشو دیدم خواب دیدم داره ازدواج میکنه قلبم داره کنده میشه 🖤. 

این داستان با اقوام رل نزنید که اگر به گند کشیده شد رابطه‌ 

قیافه نحسشون هر دم جلو چشمات نباشه 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

خو عشقت یه طرفه اس

اونم با ۲۰ روز حرف زدن که کلا همشم خودت پیام میدادی دل کسیو نشکسته

نمیخواد دیگه، چیکار کنه

عین کنه نچسب بهش

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

این داستان با اقوام رل نزنید که اگر به گند کشیده شد رابطه‌  قیافه نحسشون هر دم جلو چشمات نباشه ...

بابا تو رو ب خدا اینو نگید من ک خودم انتخاب نکردم.  من یازده سالم بود ناخواسته عاشقش شدم  الان ۱۰ سال میگذره هنوز عاشقشم

خو عشقت یه طرفه اس اونم با ۲۰ روز حرف زدن که کلا همشم خودت پیام میدادی دل کسیو نشکسته نمیخواد دیگه ...

من با وجود اینکه اندازه خدا دوسش دارم ولی دیگه غرپرم اجازه نداد و ادامه ندادم و کات کردم. ولی تا ابدر در حسرتش میمونم 

بابا تو رو ب خدا اینو نگید من ک خودم انتخاب نکردم.  من یازده سالم بود ناخواسته عاشقش شدم  ...

حالتو میفهمم که میگم اگر غریبه بود حداقل‌ نمیدیدیش

کمتر عذاب می‌کشیدی البته که بقول خودت عشق یک حس کنترل نشده هست

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
بهت قول  داده بود؟ با هم بودین ؟

آره منو اسیر خودش کرد گذاشت رفت 

همش هم بازیم داد پیام میداد خودش ذهن منو مشغول می‌کرد بعدم غیبش زد 

حالا هم که فکر میکنم رفته میگم اشکال نداره یه درس بود دیگه