2777
2789
عنوان

شوهرم چاقو برداشت منو بکشه دیشب و زندونیم کرد می‌خوام ،،

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 85 پست
همه این ترس های مسخره بخاطر اینه که سنت کمه و پول تو دستت نیس قانون آدمش میکنه نترس

همم اینکه هیچکس پشتم نیس نه برادری نه پدری من چیکار کنم هیچ کس ندارم که راهنمایی کنه چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اینو میگم ولی اگه پشت و پناهی دارید یا میدونید میتونید از پس خودتون بربیاد طلاق بگیرید

اگه نمیتونید پس کاری کنید و جوری رفتار کنید ک اصلا دعوا پیش نیاد

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
بنظرت میشه فرار کنم برم از سالمند نگهداری کنم

فرار کنی شکایت میکنه فکر میکنه با پسر دیگه فرار کردی ابرو تو خانوادت میبره ایندفعه زد شال کلاه کن برو کلانتریازش شکایت کن یا زنگ بزن پلیس بیاد باور کن میترسه خودش جمع میکنه بچه داری؟

کاربر ۹۵ هستم 
فرار کنی شکایت میکنه فکر میکنه با پسر دیگه فرار کردی ابرو تو خانوادت میبره ایندفعه زد شال کلاه کن بر ...

نه نمی‌زارم حامله بشم  از شکایت میترسم میترسم بدتر بشه  بعدش بیاد خونه بابام هممونو کتک بزنه خیلی میترسم

ببخشید اینو میگم ولی اگه پشت و پناهی دارید یا میدونید میتونید از پس خودتون بربیاد طلاق بگیرید اگه ن ...

پشت پناهی ندارم اما همش به پدر مادرم فوش میده برادر معلوم مسخره می‌کنه واقعا قلبم میگیره ولی میگم برم از سالمند پرستاری کنم  یا براش  نامه بنویسم که خودکشی میکنم ولی فرار کنم

منم تو سن تو بودم میترسیدم بزرگ شس عاقل میشی نگا کن سعی کن اعتمادشو جلب کنی باهاش لج نکن بتونی بیرون ...

چند سالتونه ، به من میگه تا بچه دار نشی اجازه نمیدم تنها بری بیرون با هر زبونی که ساختم بازم اجازه نمیده

پشت پناهی ندارم اما همش به پدر مادرم فوش میده برادر معلوم مسخره می‌کنه واقعا قلبم میگیره ولی میگم بر ...

خب چ مواقعی پیش میاد نزار به اونجاها برسه حرفاتون خرش کن..

خودمم باورم نمیشه دارم نصیحت ب سازش میکنم ولی خب نه خودکشی راه درستیه نه فرار عزیزم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡