2777
2789
عنوان

بیاید لطفاااااا خیلی واجبه با شات

1568 بازدید | 49 پست

خواهرم دوسالی هستش ک با یه آقای دوست هستش بعد مادرم در جریان هستش اونم خواهراش در جریان هستن از اقوام هم هستش بعد این آقا یکی دو سال دیگه کارش درست میشه اون موقع گفتهدمیادش خواستگاری ب خواهرمم گفته من خیلی دوس دارم برای همین نمیخوام ک آسیبی ببینی بهتره ک صحبتی نکنیم تا ۱ سال دیگه ک جدی بشه رابطه 

الان یک ماه حرف نمیزنن دیروز اتفاقی زد ب سرم ک بیام امتحانش کنم برای همین شماره اش رو دادم دوستم بهش پیام بده چون شماره ی منو داره حالا بیاید تا بقیه تایپ کنم

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرش توو همین تامیکا میزاییم

اره🤣من دوقلو باردارم از تاپیکا

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  

خودش اینطوری جواب داده و بلاگ کرده بعد از یک ساعت یکی دیگه پیام داده به رفیقم و اینطوری گفته الان شات میدم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱