2777
2789
عنوان

سقط در هشت هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌‌ تو هشت هفته سقط داشتم،شنبه روزی بود که افتادم رو خونریزی و لخته لخته تا ۲ روز میومد بعد قطع شد من فکر کردم همین بوده دیگع سقط شده ،۶ روز بعد یعنی جمعه یهو یه دردی پیچید رفتم دسشویی دقیقا همین دفع‌ کردم

یعنی به غیر از اینا چیز دیگه هم هست باز ؟من خونریزیم خیلی زیاد بود این اومد کمتر شده.میترسم برم بیما ...

باید بعد سقط سونو بدی من چون مطمین نبودم سقط شده یا نه امروز سونو دادم گفت یه تیکه کوچیک یک سانتی هنوز مونده گفتم با دارو گیاهی دفعش کنم قرص نخورم

گیاهی چی بخورم؟مامانم زیره و زعفرون بهم داده فقط.چیز دیگه هم هست؟

سونو مشخص میشه می خوای حسابی گرمی بخور بعد چند روز برو سونو بده. الان مطمینی سقط کردی دیگه؟ من مطمبن نبودم رفتم سونو

سونو مشخص میشه می خوای حسابی گرمی بخور بعد چند روز برو سونو بده. الان مطمینی سقط کردی دیگه؟ من مطمبن ...

والا این که ازم دفع شده اصلا بچه هست.ولی نمیدونم بازم مونده یا نه.اره چند روز دیگه میرم سونو.راستی دکتر به شما واسه بعد سقط دارویی نداده بخورید؟من خیلی بی جون شدم

والا این که ازم دفع شده اصلا بچه هست.ولی نمیدونم بازم مونده یا نه.اره چند روز دیگه میرم سونو.راستی د ...

فردا می خوام برم دکتر فعلا روحی خرابم فکر نمی کردم این قدر برام سخت باشه

منم همینطور.😭😭نمیدونم چرا اینجوری شد.

من آخه سنمم بالاست و رحمم فیبروم داره نمی دونم بدنم کلا توانایی بارداری رو داره یا نه. شما اگه سنت کمه که چند تا بچه هم فرصت داری بیاری بعد چند ماه