2777
2789
عنوان

ویروس تب تروخدا بیاید

118 بازدید | 10 پست

پسرم سه روزه تب داره فقط با دارو کنترل میشه علاعم دیگه ای هم نداره کی خوب میشه بنظرتون دوره اش چند روزه است

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود🙂تو غمگین ترین غم پنهان دلمی🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من هم از یه ربع پیش حالش دگرگون شد یه هفته پیش حالت سرماخوردگی پیدا کرد اما الان یه دفعه سرفه هاش شدید شد و انگار نمیتونه بخوابه،هیچکدوممون هم ازش نگرفتیم با اینکه من حتی آب از لیوانش می خورم میگم شاید حساسیته ولی تب نداره فقط یه دفعه دل درد میگیره،آبریزش بینی و سرفه هم داره    

ببر دکتر دگزا بده تبش قطع شه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

پسر من هم از یه ربع پیش حالش دگرگون شد یه هفته پیش حالت سرماخوردگی پیدا کرد اما الان یه دفعه سرفه ها ...

ماهم اینو گرفتیم امون از سرفه که امونمون رو‌بریده 

انتی بیوتیکم اصلا جواب نمیده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ماهم اینو گرفتیم امون از سرفه که امونمون رو‌بریده  انتی بیوتیکم اصلا جواب نمیده

پسر من با دیفن هیدرامین کامپاند کمی خوب میشه.اما الان انگار تب داره فکر کنم اون یکی ویروس هنوزخوب نشده یه ویروس دیگه گرفته.

پسر من با دیفن هیدرامین کامپاند کمی خوب میشه.اما الان انگار تب داره فکر کنم اون یکی ویروس هنوزخوب نش ...

دکتر دیفن نداد فقط شربت سرماخوردگی داد و اموکسی کلاو که خوب نشد باز بردم امپول زدن بهتر شد

دکتر دیفن نداد فقط شربت سرماخوردگی داد و اموکسی کلاو که خوب نشد باز بردم امپول زدن بهتر شد

من خودم بهش میدم بعضی وقتا که خیلی سرفه میکنه ۳ سی سی. چون دکتر دیفن ساده میده برای سن پسرم ولی دیفن ساده فایده نداره و داروی بدرد نخوریه.