2821
2789

یه جورایی قسم دادی گفتم چه اتفاقی افتاده 

برو آموزش بپرس

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای ما که نمیزنه از آموزش بپرسی راحت بهت میگه کدوم هارو حذف شدی توی گلستان  چیزی معلوم نیست

یاخدا یعنی بقران دانشگاه رو میریزم رو‌سرشون زنیکه بیشعور میگه حضور و غیاب برام مهم نیست بعد من فقط ی جلسه رفتم نوشته شهریه بابت درس۰ ریال توکه حضور غیاب برات مهمه کرم داری زر میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یاخدا یعنی بقران دانشگاه رو میریزم رو‌سرشون زنیکه بیشعور میگه حضور و غیاب برام مهم نیست بعد من فقط ی ...

عه عه! فرزندم آروم باش😂

معلوم ترم پایینی هستی دیگه گول نخوریااا🫤

منم ترم یک بودم استادمون میگفت اصلاااات مهم نیست بچه ها میگفتن پس بیخیال کلاسش رو نمیریم😎🥤

آخر ترم گفت ۵نمره برای حضور درکلاس نگو کل کلاس رو رصد میکرد خوب اسم فامیل اینا.... 

دیگه آخر ترم نصف کلاس افتادن

عه عه! فرزندم آروم باش😂  معلوم ترم پایینی هستی دیگه گول نخوریااا🫤 منم ترم یک بودم استادمون ...

خدا لعنتشون کنه من ترم ۳ دانشگاه آزاده زده شهریه صفر ریال الان بنظرت با استادش صحبت کنم قبول می کنه؟؟ درس ۱ واحدیه 

خدا لعنتشون کنه من ترم ۳ دانشگاه آزاده زده شهریه صفر ریال الان بنظرت با استادش صحبت کنم قبول می کنه؟ ...

یه واحدی دیگه یه جلسه هم غیبت کنی حذف میکنه

آره با مدیر گرو یا استاد راهنماتون حرف بزن

استاد که چی بگم اون غیبت هارو ثبت میکنه وبعد حذفت میکنن ولی باز صحبت کن شاید شد

حذف بشی باز باید بشینی تا ارائه بشه

البته یه واحد چیزی نیست غصشو نخور

یه واحدی دیگه یه جلسه هم غیبت کنی حذف میکنه آره با مدیر گرو یا استاد راهنماتون حرف بزن استاد که چی ...

بابا خیلی واحد حذف کردم با این ۱ واحد میشه شیش واحد خیلی سادگی کردم گول ی استاد رو خوردم ک الان بخاطرش امتحان نمیدم من تا ترم سوم فهمیدم نگاه اساتید هیز بازی اساتید همش الکیه هعییی 

یه واحدی دیگه یه جلسه هم غیبت کنی حذف میکنه آره با مدیر گرو یا استاد راهنماتون حرف بزن استاد که چی ...

این استاده ب شدت هیز بود باعث شد لطفه ب درسم بزنه ک امتحان ندم ضربه ب روحیم زد 

بابا خیلی واحد حذف کردم با این ۱ واحد میشه شیش واحد خیلی سادگی کردم گول ی استاد رو خوردم ک الان بخاط ...

۶واحد زیاده واقعا دیگه چی بگم

درس عبرت بشه 

هیچوقتم درسی رو خودت حذف نکن بخون بره آزاد داره شهریه هارو زیاد میکنه هر سال هر چه زودتر تموم کنی بهتر که نه ترمه نشی یوقت