2821
2789
۶واحد زیاده واقعا دیگه چی بگم درس عبرت بشه  هیچوقتم درسی رو خودت حذف نکن بخون بره آزاد داره ش ...

حذفش نکردم امروز امتحان داشتم منه خر نرفتم امتحان بدم استاد سوالارو داده بود ۹ سوال بود😂😂😂 گفتم الان میاد بالا سرم😔😔😂😂😂😂۱ درس دیگه باهاش دارم می ترسم بیاد بالا سرم حالا چیکار کنم امتحانشو بدم نیاد بالا سرم؟😔😔😔😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذفش نکردم امروز امتحان داشتم منه خر نرفتم امتحان بدم استاد سوالارو داده بود ۹ سوال بود😂😂😂 گفتم ا ...

🫤 نمیاد بالاسرت اگه ازش سوال نپرسی

خوب بخون برو امتحانت رو بده سریع تمومش کن بیا بیرون

حالا الان نری ترم بعد شاید بازم همین استاد ارائه داد این درسو بلاخره مجبوری دیگه

🫤 نمیاد بالاسرت اگه ازش سوال نپرسی  خوب بخون برو امتحانت رو بده سریع تمومش کن بیا بیرون حالا ...

والا میاد بالا سرم😂😂😂😂کلا اساتید مدلشونه میان دور میزنن چک می کنم😂😂😂😂

نه  نری هاااا😐 خودش حضور داره حتما برگه ها فقط با حضور استاد چاپ میشه و یه مراقب دیگه ه ...

پ قیده امتحانو‌ زدن😂😂 بیخیال ۴ واحدی ک باهاش داشتم😂😂😂😂🔥🔥دنیا دو روزه  ارزش ندارن باهاش چهره ب چهره بشم😂😂😂😂😂

کاری نداره با تو که دختر برو  بهونه نیار    

بابا هیزه بقران هروقت منو میدید ۴ بار منو دید میزد کارم نداشته باشه حوصلشو ندارم تاکی تحملش کنم؟؟ یهو میبینی شانس من استاده ۳ بار اومد مثلا اون زوم کنه بوبم کنه قلبم😂😂😂😂

حتی کارم ب روان پزشک کشید بخاطرش دیگه چقدر آخه آدم صبر داره؟؟؟.....

چی بگم

ایشاالله ترم بعد یکی دیگه ارائه بده ولی تو درستو بخون آدم اینجوری که تو خیابونم هست پس نباید رفت تو خیابون؟

موفق باشی عزیزم💚