2777
2789

سلام میخواستم ببینم به نظرتون برم دوراش رو ببینم؟ درامد داره؟ چقد هزینه باید برا وسایلاش بدمبخ نظرتون ارزسشو داره.مثلا جاسوییچیو کیف کارت و پول درست کنم . با دست میخوام برم چرخشو ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامدش زیاد نیس چون دست توکار زیاده

وسایلشم گرونه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام من کارم همینه. اگه علاقه داری خیلی هم عالیه اینستگرام سرچ کنید چرم یاک  پیج منه اگه سوا ...

گلم میشه اینحا بگی اینستا ندارم. ارزش داره دوره ببینم و اینکه هزینه و سایل و دوره چقده

گلم میشه اینحا بگی اینستا ندارم. ارزش داره دوره ببینم و اینکه هزینه و سایل و دوره چقده

ببین عزیزم بستگی داره بخای کارت همین باشه یا نه. ادامه بدی یا نه یه مدت کار کنی بعد ولش کنی یا ادامه بدی.چون باید یه سری وسایل اولیه داشته باشی که شروع کنی. بعد کم کم سفارش بگیری ابزارهاتو زیاد کنی.

وسایل اولیه این کار الان بخای بخری حدود 2 تمن میشه ولی چرم طبیعی برای هر کیف باید جدا تهیه کنید.

الان چرم طبیعی هر فوت بین 50 تا 100 هزار تمن هست کیف پول حداقل  3 فوت چرم میخاد .میتونی با کیف پول و جاکارتی و جاکلیدی و این چیزای فانتزی شروع کنی کم کم گسترش بدی

خیلی دنیای وسیعی داره

ببین عزیزم بستگی داره بخای کارت همین باشه یا نه. ادامه بدی یا نه یه مدت کار کنی بعد ولش کنی یا ادامه بدی.چون باید یه سری وسایل اولیه داشته باشی که شروع کنی. بعد کم کم سفارش بگیری ابزارهاتو زیاد کنی.

وسایل اولیه این کار الان بخای بخری حدود 2 تمن میشه ولی چرم طبیعی برای هر کیف باید جدا تهیه کنید.

الان چرم طبیعی هر فوت بین 50 تا 100 هزار تمن هست کیف پول حداقل  3 فوت چرم میخاد .میتونی با کیف پول و جاکارتی و جاکلیدی و این چیزای فانتزی شروع کنی کم کم گسترش بدی

خیلی دنیای وسیعی داره