2777
2789
عنوان

امتحان

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 43 پست
آره میدونم ولی نمیتونم تمرکز کنم 

خوب باید بکنی دا 🤣🤣

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

فکرت برای موضوع خاصی درگیر هست ؟؟

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم تمرکز کنم الان چند ساعته یه درسو هنوز نتونستم بخونم  امتحانمم خیلی برام مهمه که ن ...

بعضی لحظاتی که سرنوشت سازن، مثل همین لحظه

الان باید اراده کنی گوشیو بذاری کنار و به خودت تلقین کنی که میتونی و بری بخونیش و هر وقتم فکری اومد سمتت به خودت بگو بعدا بهش فکر میکنم الان وقتش نیس. منم میخوام درس بخونم اینو به خودم میگم. تمرکزتو میبره بالا سرعت خوندنت هم بیشتر میشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نمیشه هر کاری میکنم  الان ۵ ساعته می‌خوام یه درسو بخونم نمیتونم

پنج دقیقه کتاب رو جلوتر باز کن 

همینجوری بخون 

اگه تمرکز هم نداری عیبی نداره

بعد چند دقیقه تمرکز پیدا می‌کنی

👍🏻

یه بار خوندم کل درسارو ولی نه خیلی خوب  الان درس یک رو دارم میخونم

سوال داشتی بپرس اگه بلد بودم ج میدم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بعضی لحظاتی که سرنوشت سازن، مثل همین لحظه الان باید اراده کنی گوشیو بذاری کنار و به خودت تلقین کنی ...

باشه عزیزم ممنون حتما امتحان میکنم ❤️

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن
باشه عزیزم ممنون حتما امتحان میکنم ❤️

موفق باشی عزیزم

اگه حفظیه سعی کن برا خودت توضیح بديش یا ازش سوال بپرسی از خودت و خودتم جواب بدی

جواب اینارو میدونین ؟

اره فک کنم بلد باشم میتونی عکس واضح تر بفرستی ؟

یعنی بدون حفظ کردن بخونم ؟

اره کمی اینجوری بخونی 

ناخداگاه ذهنت به سمت درس میاد 

بعدش حفظ کن ...

اره فک کنم بلد باشم میتونی عکس واضح تر بفرستی ؟

سوالارو تایپ میکنم پس 

سوال اول : حلزونی در هر دقیقه ، ۶ سانتی متر حرکت میکند . سرعت متوسط این حلزون را بر حسب سانتی متر بر ثانیه و متر بر ثانیه محاسبه کنید . 

سوال دوم : شناگری ۵ بار طول یک استخر ۶۰ متری را در مدت ۱۰ دقیقه شنا میکند. سرعت متوسط شناگر را محاسبه کنید 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن