2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

20806 بازدید | 47 پست

سلام خانما شبتون بخیر..من چن ساله عفونت دارم ترشح ابکی هست فقط..تست پاپ اسمیردادم هفته بعدجوابش میاد امکانش هست ک تست جوابش مشکوک بیاد و نیاز ب  کلپوسکی باشه من خیلی میتزسم همینجوریشم ک عکس رنگی رحم امروز دادم اون دنیاروازچشمم دیدم بی نهایت درد داشت😭...حالابگین احتمالش هست..فقط ترشح ابکی دارم و دکتر الان داروبراعفونت داده..کسی بوده اینجوری.خاهرانه بگید بخدا خیلی میترسم خیلی

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

فقط ازخدامیخام‌نیاز ب کلپوکسی نباشه چون تکه برداری از رحم هست و میگن دردش از عکس رنگی رحم هم بیشتره😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال داشتم پاپ اسمیر دقیقا چیکار میکنن برای چیه چون دکترم گفت هفت روز بعد پ ر ی برم پاد اسمیر&nbs ...

براتشخیص نوع عفونت و سرطان دهانه رحم یا زگیل....من چون عفونتم چن ساله ابکیه فقط میگم نکنه بخاد مثبت بشه و مشکوک بزنه..بفرستن کلپوکسی..اون دردش از عکس رنگی رحم هم بیشتر چهارتیکه از رحم روبرمیدارن برانمونه برداری وای خدا😭

عزیزم کلا مشکلت چی بوده که پاپ اسمیر دادی؟؟

دکترمعاینه کرد گفت ترشح ابکی داری عفونته گفتپاپ اسمیرهم بده نوع عفونتت مشخص بشه ترسم اینه مشکوک بشه بگ برو کلپوکسی روانجام بده ک اون وافعا دردش تا حد مرگه برامنی ک کم طاقتم نسبت ب درد خیلی بده مرگمه..امروز ک براعکس رنگی مردم و زنده شدم نزدیک بود کلا غش کنم😭

من خودم چن وقت پیش پاپ اسمیر دادم.زخم بزرگ دهانه رحم داشتم .جواب گرفتم گفت التهاب داری

جواب رو ک گرفتی نوشته بود مشکوک یا نوشته بود زخم شده دهانه رحمت...؟

دکترمعاینه کرد گفت ترشح ابکی داری عفونته گفتپاپ اسمیرهم بده نوع عفونتت مشخص بشه ترسم اینه مشکوک بشه ...

منم عزیزم حین نزدیکی خون ریزی شدید میگرفتم رفتم دکتر معاینه کرد گفت زخم بزرگ داری پاپ اسمیر م گرفت جوابش امده بود فقط التهاب داری.فک نکنم عزیرم مشکلی واشته باشی

فقط عفونت ابکی داری یا علا عم دیگه هم داری

فقط ترشح ابکی ک چن ساله باهامه..خیلی میترسم توروخدا دعام کنین😭