2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هستم یه گروه دارم تو نرم افزار مخصوص مطالعه بچه های تجربی اونجا هستن  اگر خواستی بگو رمز ...

منم دارم

ولی می خوام نهایت چهار نفر باشیم که باهم بریم جلو و رقابتی بخونیم انگیزه نمونده برام 

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃

گروه بزن لینکشو بزار اینجا اگر میتونی

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

رقابتی اشتباهه بهترین رقابت فقط رقابت با خود دیروزتون هست اگه در رقابت با خود موفق بشین خیلی هارو پش ...

رقابتی خوندن یکی از روش های مطالعه هست برای آزمون منظور از رقابت یعنی ایجاد انگیزه برای ادامه ی راه

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃

در گروه رقابتی شما درگیر رقابت میشید 

اگه کمتر بخونین استرس میگیرتتون و اگه بیشتر بخونین چون جامعه آماریتون کمه حسه گاد بودن بهتون دست میده

و دروغ هم در گروه های رقابتی زیاد رواج داره

بچه ها یه کانال دارم برای دانش آموزای دهم تجربی .....توی روبیکاست....خیلی کانال خوبیه هم چالش تست داریم هم انگیزشی هم مطالب درسی..... ....ممنون میشم عضو بشید خودم دانشجوی پزشکی هستم و درحال آموزش برای مشاور کنکور شدنم....اینم لینکش zistdahom100

نمی خوام شلوغ بشه و بجای کار مثبت تایم اونجا هم بره کلا سه نفر می خوام 

اگر اینجوری کلا نرو سمت رقابتی خوندن‌پس

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱