2777
2789
عنوان

سقط جنین

227 بازدید | 11 پست

خانما من دوتا پسر دارم ۶ ساله و ۲ ساله،امروز فهمیدم باردارم،از لحاظ مالی نمیتونیم از پسش بربیایم،خودم اصلا چ جسمی چ روحی توانایی ندارم،کل امروز و زار زدم،ناشکری نمیکنم اصلا،لطفا حالمو درک کنین و سرزنشم نکنین،میخام سقطش کنم چون هنوزم قلبش تشکیل نشده،توروخدا کسی هست تجربه داشته باشه؟بعدش مشکلی براش پبش نیومده؟

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط بشه بهتره هم قلبش تشکیل نشده هم‌اینکه شما فرزند داری اتفاق خاصی قرار نیست بیوفته

احساس گناهی ک اطرافیانم بهم میدن عذابم میده 😭😭

احساس گناهی ک اطرافیانم بهم میدن عذابم میده 😭😭

درک میکنم ولی الان اون قلبش تشکیل نشده و راحت میتونی سقطش کنی تا اینکه به دنیا بیاریش و از پسش برنیای و بدبختش کنی

تا نفع داری وفادارند و انسان اینگونه است

وای توروخدا سقط نکن عذاب وجدان بعدش وحشتناکه من کردم چرا چون شرایطم سخت بود.ی جا خوندم قبل سقط اون بچه ای ک داری رو ببین میتونی بکوشی بعد تصمیم بگیر الان میگم کاش نمی‌کردم هرچقدم ک وضعیتم بعد بود 

وای توروخدا سقط نکن عذاب وجدان بعدش وحشتناکه من کردم چرا چون شرایطم سخت بود.ی جا خوندم قبل سقط اون ب ...

بعدش خدای نکرده مشکلی پیش نیومد براتون؟

وای توروخدا سقط نکن عذاب وجدان بعدش وحشتناکه من کردم چرا چون شرایطم سخت بود.ی جا خوندم قبل سقط اون ب ...

من اگه قلبش تشکیل شده بود هیچوقت تصمیم ب اینکار نمیگرفتم

ولی وقتی قلب نداره حتما جونی نداره

نمیدونم شایدم خودما دارم گول میزنم😭

[QUOTE=323829766]بعدش خدای نکرده مشکلی پیش نیومد براتون؟[/QUتا مشکل از نظر شما چی باشه زندگیم خودم بچم خیلی ضربه خوردیم خیلی، کاش ی لحظه برگردم هرگز هرگز این کارو نمیکنم من با اون کار گور خودمو کندم. 

دوستم زندگیش اصلا خوب نبود تو وضعیت وحشتناک زندگیش 3تا پشت سر هم باردار شد همه گفتن سومی رو بکش نکرد گفت خدا واسه من و بچه هام بزرگه ب خدا الان میتونم بگم زندگیش از این رو ب اون رو شد