خانما من دوتا پسر دارم ۶ ساله و ۲ ساله،امروز فهمیدم باردارم،از لحاظ مالی نمیتونیم از پسش بربیایم،خودم اصلا چ جسمی چ روحی توانایی ندارم،کل امروز و زار زدم،ناشکری نمیکنم اصلا،لطفا حالمو درک کنین و سرزنشم نکنین،میخام سقطش کنم چون هنوزم قلبش تشکیل نشده،توروخدا کسی هست تجربه داشته باشه؟بعدش مشکلی براش پبش نیومده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای توروخدا سقط نکن عذاب وجدان بعدش وحشتناکه من کردم چرا چون شرایطم سخت بود.ی جا خوندم قبل سقط اون بچه ای ک داری رو ببین میتونی بکوشی بعد تصمیم بگیر الان میگم کاش نمیکردم هرچقدم ک وضعیتم بعد بود
دوستم زندگیش اصلا خوب نبود تو وضعیت وحشتناک زندگیش 3تا پشت سر هم باردار شد همه گفتن سومی رو بکش نکرد گفت خدا واسه من و بچه هام بزرگه ب خدا الان میتونم بگم زندگیش از این رو ب اون رو شد