2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 28 پست
منم تمام  علایم تنبلی دارم ولی تو آزمایش و سونو همه چیز نرماله  بعضیا هستن تو آزمایش نشون ...

منم دفعه اول ازمایش و سنو رفتم همه چی سالم بود خیال احت اومدم خونه ولی از نامنظمیا خسته شدم بعد از سه سال دوباره رفتم دکتر که این سری مشخص شد تنبلی دارم

نلایک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تمام  علایم تنبلی دارم ولی تو آزمایش و سونو همه چیز نرماله  بعضیا هستن تو آزمایش نشون ...

من بیشتر از همه از موهای زائد خسته شدم ..

یعنی اگر دارو های که میده رو مصرف کنم و سبک زندگیمو اصلاح کنم راحت میشم از شرش ؟ 

البته منظورم بعد لیزره 😅

منم دفعه اول ازمایش و سنو رفتم همه چی سالم بود خیال احت اومدم خونه ولی از نامنظمیا خسته شدم بعد از س ...

منم علایمم دو سه سال پیش شروع شد رفتم سونو و آزمایش چند بار همه چی نرمال بود منم گفتم حتما بخاطر اینکه کرونا گرفتم پریودم بهم ریخته خودش خوب میشه و هنوز خوب نشده😐 

من بیشتر از همه از موهای زائد خسته شدم .. یعنی اگر دارو های که میده رو مصرف کنم و سبک زندگیمو اصلاح ...

وای منم خسته شدم اندازه شامپانزه مو دارم فقط کف دست و پام مو نداره 😭من برای موهای صورتم  رفتم لیزر ۱۳ جلسه اول زیر پوستی شد بعد دوباره مث قبلش ۷۰ درصدش برگشت چون هنوز هورمونام مشکل داشت ولی اره اول هورمونا رو اوکی کن بعد برو لیزر حتما جواب میده خلاص میشی منم میخوام همین کارو بکنم 

رعایت میکنید ؟ مثلا نخوردن سردیجات ..

اره تا جایی که بتونم مثلا لبنیات و چای و ترشی و نوشابه و.. اصلاااا نمیخورم اگه بتونم کربوهیدراتم کم کنم عالی میشه مثلا نان و برنجی و سیب زمینی 🥲اما خب همه جا و همیشه هست جلو ما ایرانیا

مثلا باید چجوری رعایت کرد ؟ اگر رعایت کنم بعد لیزر مو بازم موی زائد در میاد ؟

بایداسلاح سبک کنی اگه اینستاداری بروتوپیج خانوم فلوراتاجیک اصولیشوبهت یادمیده لیزرهم یکی میگفت برنمی گرده

وای منم خسته شدم اندازه شامپانزه مو دارم فقط کف دست و پام مو نداره 😭من برای موهای صورتم  رفتم ...

من میترسم با رعایت کردن هم تاثیری نداشته باشه وگرنه حاضرم ده بار برم سونو و آزمایش 

ولی بالاخره بعد اونا با لیزر تموم بشه واسم

من میترسم با رعایت کردن هم تاثیری نداشته باشه وگرنه حاضرم ده بار برم سونو و آزمایش  ولی بالاخر ...

سریع درست نمیشه چندین ماه باید رعایت کنی ورزش کنی خواب خوب داشته باشی تا دوباره تنظیم بشه بعد برو لیزر نتیجه میده