2777
2789

به خاطر بی محلی های زیادی که بهم کرد و توی روم بهم توهین میکرد و این کارها رو خیلی وقت ادامه داد ، الان چند وقته  خونش نمی‌رم و شوهرم تنهایی می‌ره ، اما هر وقت شوهرم برمیگرده خیلی با من و بچه بد رفتاری می‌کنه و قیافه میگیره ، 

من نامادری دارم ،از بچگی نامادری داشتم که دوستم نداشت خیلی کم خونه پدرم میرم ، مثلا مادرشوهرم رک بهم میگفتی تو که خونه ی بابات جایی نداری نباید از کسی هم توقع داشته باشی یا وقتی مریض میشدم با ی پوزخندی می‌گفت شایدم دیگه خوب نشدی و راحت شدی و اینم بگم شوهرم هیچ وقت جوابشو ندادم و به پدر و مادرش خیلی  احترام میزاره ، الآنم از من انتظار داره که مثل همیشه لال باشم و خفه خون بگیرم و دست بوسی مادرش برم ،

بچه ها من خیلی  تنهام و هیچ کس رو ندارم 

خواهرانه کمکم کنید چکار کنم ؟ 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو‌ظاهر بگو‌بخند باهاشون تو دلت اگه واقعا بد هستن نفرینشون کن

شاید باور نکنین خیلی بامن بد رفتار میکرد احساس  حقارت میکردم مثلا هیچ وقت جلوم بشقاب نمیزاشت و اگه میخواستم میوه یا چیزی بخورم حس بدی داشتم در حالی که برای بقیه میاورد

سیاست نداری

وقتی اون حرفا رو بهت میزده باید میومدی توی اتاق مینشستی و‌گریه میکردی، بعد شوهرت میگفت چت شده و...میگفتی هیچی؟ بعد باز میپرسید خب چرا گریه میکنی؟ میگفتی مادرت این حرف رو بهم زده و...

نه اینکه یهو ول کنی نری خونه مادرش، الان شوهرتم فک میکنه مقصر تویی حرفای مادرشو باور میکنه.

با شوهرت برو خونه مادرش، اما از این حیله ای که گفتم استفاده کن. مستقیم نگو که مادرت بهم توهین کرد یا فلان رو حرف رو زد و...فقط گریه کن و خودتو ناراحت نشون بده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

زندگی جنگیدن وگذشت 

تو با سیاست رفتار کن برو خونشون  ولی کم بگو بخند خوشحال باش ولی بهش رو نده ب حرفاش اهمیت نده بهش مثل آدم مریض روحی نگاه کن 

ولی باشوهرت خوب باش رابطه قوی کن شوهرتون بکش سمت خودت

سیاست نداری وقتی اون حرفا رو بهت میزده باید میومدی توی اتاق مینشستی و‌گریه میکردی، بعد شوهرت میگفت ...

آره عزیزم اصلا هیچ وقت گریه نکردم ، از بچگی اشکم خشک شده و گریه نمیکنم ، واقعا هم الان من مقصر شدم ، چون سیاست نداشتم 

الان چکار کنم برم خونه مادرشوهر یا ادامه بدم

آره عزیزم اصلا هیچ وقت گریه نکردم ، از بچگی اشکم خشک شده و گریه نمیکنم ، واقعا هم الان من مقصر شدم ، ...

برو خونه مادر شوهرت، یه قطره استریل چشمم بخر بذار توی کیفت ، رسیدی خونه بریز توی چشمت😁

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزکم ..کاش بتونی حرفتو بزنی چرا میگه باید ساکت باشی مگه برده اورده یا کلفت خونه!

وقتی کسی پشتت نباشه ، چی بگی ! حتی شوهرت 

وقتی بدونن خونه پدرت جایی نداری سوارت میشن

آره عزیزم اصلا هیچ وقت گریه نکردم ، از بچگی اشکم خشک شده و گریه نمیکنم ، واقعا هم الان من مقصر شدم ، ...

برو بگو بخند حرفی زد یا باخنده شوخی جواب بده یا مثل دوستمون که گفت گریه کن وناراحت باش بعد که اومدی خونه الکی بگو من مادرتو خیلی دوست دارم نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه 

زندگی جنگیدن وگذشت  تو با سیاست رفتار کن برو خونشون  ولی کم بگو بخند خوشحال باش ولی بهش ر ...

ممنون عزیزم 

فکر کنم باید همین کار رو کنم , خیلی آدم بدجنسیه، کلا از همه ایراد میگیره غیر از دخترش ، منم به خاطر خونواده داغونم حسابی روم سواره و خودش رو بالا میبینه

برو بگو بخند حرفی زد یا باخنده شوخی جواب بده یا مثل دوستمون که گفت گریه کن وناراحت باش بعد که اومدی ...

دقیقا اینقدر به شوهره هیچی نگفتم از مادرش فرشته ساخته که حالا مثلا من باعث رنجشش شدم