2777
2789
عنوان

با تمام احترامی که برای آقایون قائلم اما دیگ بدم میاد از همه مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست

خب این طبیعی هست شما وقتی دستت بسوزه یا بریده بشه  تا مدت ها از اون وسیله ترس و هراس و نگرانی داری 

سعی می‌کنی بهش نزدیک نشی چون حس بدی ازش دریافت می‌کنی و همه افراد میدونند که شعله گاز و چاقو امکان آسیب زدنشون به ما زیاد هست 

چه بهتر که مراقب خودمون باشیم تا آسیب نبینیم و این به معنای حذف دائمی خواسته هامون نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حالم داره از پسرا بهم میخوره فقط بفکر منفعت خودشونن  و همشون با احساسات ما دخترا فقط بلدن ...

اخخخخخخخ گفتی یعنی ادمو به میکنن

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

اکثرا بدن 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

منم دیشب به همسرم میگفتم از همه مردا بدم میاد

گفت چرا؟ 

گفتم چون به همه زنا احترام میزارید بجز زن خودتون

به همه زنا کمک میکنید بجز زن خودتون

با همه زنا میگید و میخندید بجز زن خودتون🤢🤢🤢

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
ای بابا جوامع مردان خشتک دریدن و سر به بیابان گذاشتن چون شما ازشون بدت میاد 😵

هروقت کاربریتو میبینم حس خیلی خوبی بهم دست میده 

ادم یاد خونه های قدیمی میوفته که همسایه ها خونه هاشون دیوار به دیوار بودن همشون حیاط داشتن مهر و محبت وصفا بینشون بوده 

همیشه با چادر های گل گلی میرفتن صف نونوایی 💔

تعلیق _  

هروقت کاربریتو میبینم حس خیلی خوبی بهم دست میده  ادم یاد خونه های قدیمی میوفته که همسایه ها خو ...

😁😁😁😁😁 یه چادر گل گلی دارم هر وقت پست میاد سرم میکنم میرم بسته رو میگیرم یبارم از اسنپ فود نون گرفتم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یاد ی خاطره افتادم 

من یکی از دوستام عشق این بود ک ازدواج کنه چون فکر میکرد با ازدواج میشه خانوم خونش و عشقیه ک از شوهرش میگیره چون پدری هم نداشت برادراش حسابی اذیتش میکردن ک حق نداره گوشی داشته باشه و ی سری محدودیت ها 

تنها دوستی ک خانوادش اطمینان داشتن من بودم 

درماه ۲ بار میرفتیم حرم و چن ساعتی باهم میگذروندیم 

تقریبا ۲۰ سالش بود ی خاستگار اومده بود براش پولدار و خانواده دار و دیگ از اینجور چیزا 

اینم دیگ انگار رو زمین نبود . طبق معمول رفتیم حرم گف بریم استخاره بگیریم آقا گف ن بد اومده . هفته بعدش رفتیم گفتن ن خوب نیس . اینم لج کرد گف ن اینا از کجا خبر دارن و فلان عروس شد . بعد ۶ ماه ی زن صیغه ای و بچه ۴ ساله از یارو دراومد . گف من ۶ ساله با این خانومم خانوادم نذاشتن بگیرمش تورو واسم زیرسرداشتن الانم میتونم عروسی بگیریم و جهیزیه کامل بدم و بهتزین مجلس ولی باید زن صیغه ایم باشه اگرم نمیتونی زندگی کنی مهریه تو بدم و برو بسلامت .‌دوستم ۶۰ کیلو بود درعرض ۱ ماه طلاقش شد ۳۸ کیلو . پوست استخون .. 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

منم دیشب به همسرم میگفتم از همه مردا بدم میاد گفت چرا؟  گفتم چون به همه زنا احترام میزارید بج ...

اصلا انگار نه انگار شب قبلش یا دوساعت قبلش کنارش بودی و ....... کلا در عرض لحظه آیی همه چیز و خوبیاتو میشورن 

یاد ی خاطره افتادم  من یکی از دوستام عشق این بود ک ازدواج کنه چون فکر میکرد با ازدواج میشه خان ...

متاسفم متاسفم😓😓😓چقدر غم انگیز ،