2777
2789
عنوان

با تمام احترامی که برای آقایون قائلم اما دیگ بدم میاد از همه مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست
متاسفم متاسفم😓😓😓چقدر غم انگیز ،

بله گاهی وقتا پول خوشبختی نمیاره . حتی استخاره هم گرفت گفتن خوب نیست لج کرد . الان ازدواج دومش هس . طرف بازم ادم خوبی نیس . هم خسیس هم ب شدت غد و مغرور . چمیدونم خدا خودش برای همه بسازه برای دوست منم همینطور

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اصلا انگار نه انگار شب قبلش یا دوساعت قبلش کنارش بودی و ....... کلا در عرض لحظه آیی همه چیز و خوبیات ...

به خدا همه چی به ذات طرف بستگی داره ،،داشتم برات مطلبی و تایپ میکردم راستش پشیمون شدم ،چون اینجا و زود بهت حمله میکنن ،وای باور کن آدم خوب تو دنیا هست ،نزدیکترینشو که بخوای ببینی داخل اقوام و بستگان خودتون هست 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گاهی وقتا پول خوشبختی نمیاره . حتی استخاره هم گرفت گفتن خوب نیست لج کرد . الان ازدواج دومش هس . ...

پول نمیگم مهم نیست هست اما اخلاق از همه چیز مهمتره اخلاق نداشته باشه طرف پیرت میکنه

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
به خدا همه چی به ذات طرف بستگی داره ،،داشتم برات مطلبی و تایپ میکردم راستش پشیمون شدم ،چون اینجا و ز ...

صد در صد آدم خوب هم هست اما دید منو بد کردن نمیتونم خوب ببینم

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
صد در صد آدم خوب هم هست اما دید منو بد کردن نمیتونم خوب ببینم

واقعا متاسفم که دیدن اینجوری شده ،،،امبدوارم هر چی از خدا میخوای همون بشه ،،

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ممنونم عزیزم همینطور برای شما ، دعا کنید برام

ممنون عزیزم ،،حتما ،،کاش کاری از دستم بر نیومد واقعا ناراحت میشم که بعضی از خانمها گرفتارن و شوهرشون اون چیزی که میخواستن نبوده ،،،انشالله که مشکلتون حل بشه