2777
2789

من هم‌گناه رو دوست داشتم.

یه سریال قدیمی هم بود به اسم "نهنگ آبی"، مشابه ایرانیشو ندیده بودم تا اون زمان.

قورباغه و پوست شیر رو ندیدم ولی میگن قشنگه.

من کلا ۵ تا دیدم از اول تا الان

هر کدومو قسمت اولشو میبینم دوست نداشتم ادامه نمیدم و ۵ تاشو تا آخر دیدم

و بنظرم بهترینشون مانکن بود.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم گناه، فصل یک زخم کاری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شهرزاد 

پوست شیر

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

پوست شیر صد درصد و بی شک

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
سقوط همونیه که داعشیه؟ من روحیم تحمل این چیزا نداره 😁

آره

عالیه 

ینی نفسم حبس میشد بدنم یخ میکرد

اینقدر قشنگه پشت سر هم قسمتاشو میدیدم صبر نداشتم روز بعد😂

از قدیمی هام کاربریم تعلیق شد😁🤦‍♀️
فصل دومش رو اسپویل میکنی؟

سریال گیسو رو؟؟ 

من خیلی وقت پیش دیدم دقیق یادم نمیاد الان ولی خودِ دختره گیسو با عمل تغییر چهره داده بود مثلا (ینی هانیه توسلی رو به جای مهناز افشار اوردن) و ریحانه هم فوت کرد و اتفاقات جالبی میفته...

انقد دوس داشتم این سریالو ک میخوام از فصل اولش دوباره ببینم😍🤣