2777
2789
عنوان

به نظرتون می‌تونه نشونه بارداری باشه کسی اینجوری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 20 پست

ببین شاید باشه واقعا سخته حدسش

اسیر شدیم به قرآن، من هشت پریودی اقدام داشتم تا ۱۵ پنج بار داشتم،،الان ۱۸ پریوده،،از جمعه دردای زیر دل بوده،،تیر کشیدن توی رحم،،سرگیجه کم،،،و نوسان خلقیییی خیلی شدیدی رو دارم تجربه میکنم یه دقیقه خوبم یه دقیقه عصبانی یه دقیقه میخوام گریه کنم،،ترشحاتمم از بی رنگ شده سفید زیر شکمم سه روزه سفت شده نه خیلی ولی شده،،،عفونت و کیست هم صد در صد میدونم ندارم،،،حالا این چیه لانه گزینیه لقاحه بارداریه چیکار کنمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما توروخدا بیاین کمک من هجده روزه که قرص وروژست(ضدبارداری) رو قطع کردم هنوز پریود نشدم ،کیست و تنبلی تخمدان ندارم ،بعده قطع کردن قرص فرداش و چند روز بدش اقدام ب بارداری داشتم ،ی مدت شک کردم ک شاید باردارم بی بی چک زدم دوبار منفی بود ،کمر دردو درد پریود دو هفتس داشتم از زمان قطع قرص ولی الان فقط کمرم درد میکنه و ی کوچولو رحمم ،دکتر وقت کردم برا ماه بعد نهم ،چیکار کنم چی بخورم ک پریود بشم 😭

خانوما توروخدا بیاین کمک من هجده روزه که قرص وروژست(ضدبارداری) رو قطع کردم هنوز پریود نشدم ،کیست و ت ...

بهترین راه آزمایش خون هست که مطمین شی حامله نیستی عزیزم ، و اینکه کاچی ، شربت زعفران  ، چای پونه برای پریود شدن خوبه ، اجه مطمينی حامله نیستی شربت ویتاگنوس یا قرصش هم پریود اوره ولی حتما حتما از یه پزشک بپرس بعدش استفاده کن یهو بهت ضرر نکنه❤️

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
ی کوچولو هاله انداخته ولی یبار دیگ بی بی میزنم 

بی بی معمولا خطا داره سر همون میگم آزمایش خون که خیالت کامل راحت سه چون اون چیزایی که گفتم بخوری خدایی نکرده حامله باشی امکان سقط خیلی بالا می‌ره 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️