2777
2789

من تازگی ها حدودا ۱ ماه پیش دکتر بودم گفت مشکلی ندارم بعدشم که پری شدم. فردای پاک شدنم رابطه بدون جلوگیری داشتیم

دیگه بعدش رابطه محافظت شده داشتیم 

الان بعد اون رابطه حدودا یه هفته بعد من دلدرد میگیرم ...

یعنی الان یه هفته است دراز میکشم هیچ دردی ندارم ولی تا یکم کار میکنم و تحرک پیدا میکنم زیر دلم شروع می‌کنه تیر کشیدن و کمرمم درد میگیره گاهی 

به نظرتون می‌تونه نشانه حاملگی باشه ؟ کسی اینجوری شده 

آخه من مشکل داخل رحمی نداشتم دکترم گفت سالمی و مشکلی نیست 

شبیه عفونت ادراری ام نیست آخه چند بار عفونت ادراری داشتم اصلا اینجوری نشده بودم 

از چیه به نظرتون اصلا

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا یه شب بعد پریودی رابطه محافظت نشده داشتم الان پسرم ده ماهشه تو بغلمه خخخخخ.

احتمالش زیاده.چون منم دلدرد داشتم.اگه از همه لحاظ امادگی بارداری داشته بدنت پس مراقبت کن شاید خدا خاسته باردار بشی

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
من توی اقدامم، تموم ماههایی که باردار نشدم همین حس رو داشتم. پرسیدم، گفتن بخاطر واکنش بدنم به اقدام ...

نه من تو اقدام نیستم علاقه دارما ولی فعلا نمی‌خوایم 

چندین بارم قبلا جلوگیری نداشتیم هیچ وقت اینجوری نشده بودم اولین باره اینجوری شدم ... یعنی ۳ ساله ازدواج کردم تو این ۳ سال بعد پریود هر سری جلوگیری نکردیم اولین روزو ... 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
منم دقیقا یه شب بعد پریودی رابطه محافظت نشده داشتم الان پسرم ده ماهشه تو بغلمه خخخخخ. احتمالش زیاده ...

مبارکتون باشه عزیزم انشالله هر چی خواست خداست

ای جانم، مبارکتون باشه. برای ما هم دعا کنین

ان شاالله خدا دامن همه منتظرای نی نی رو با وجود بچه های سالم و صالح سبز کنه...

از من با تجربه ۳ تا سقط به شماها نصیحت... اصلا و ابدا استرس نداشته باشین و هی فکر بارداری نباشین اقدام داشته باشین ولی خودتون رو بزنید بیخیالی..

من۴ سال اقدام بودم هر ماهی که همش تو فکر بوذم و روز شماری نیکردم ببینم پریود میشم یا باردارم ضدحال میخوردم ولی هر۴ بارداریم دقیقا ماه هایی بود که اصلا فکرش رو‌نمیکردم اقدام داشتم ولی سرگرم کار و زندگی بوذم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
ان شاالله خدا دامن همه منتظرای نی نی رو با وجود بچه های سالم و صالح سبز کنه... از من با تجربه ۳ تا ...

انشالله

مرسی ازت عزیزم که تجربه تو با ما به اشتراک گذاشتی ❤️

کاش هرکی بچه میخواد خدا بهش بده اینقد منتظرش نذاره ..  حس میکنم پری داره میاد و دیگه تمومه…

ایشالله به زودی مادر بشی عزیزم ❤️ یه بچه صالح و سالم💕

من هرسه تابچم محصول روز بعدپریودم بود علایمتم کاملا شبیه منه که حامله ام.مبارک باشه

ایشالله خدا حفظشون کنه براتون و بچتون صحیح و سالم بیاد تو بغلتون😍