2777
2789
عنوان

کادو برای مادر شوهری که

296 بازدید | 18 پست

برای هدیه ی مادر شوهری که ۸ سال روز مادر و تولد و عید به یادش بودین ولی هیچوقت یادتون نبود

چقدر هزینه میکنید؟

مادرم همیشه میگه تو بزرگ باش در توانتون براش بگیرید

اما الان حس میکنم گوشام مخملیه :))))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سال همه مناسبت هارو به تک تک خانواده همسرم کادو دادم اما اونا هیچ کادویی بهم ندادن ،منم کلا دیگه قطع کردم و کادو ندادم🤪

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

یه گلدون

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

اصلا دخالت نمیکنم.  مگه کادوی مادرشوهر وظیفه ی منه.  

پسرش بره براش بخره.  البته یاداوری میکنم که برا من چقدر خریده و برایمامانم چقدر ولی دیگه بیشتر از این تو روابط پسر و مامانش دخالت نمیکنم.  شاید نخواد بخره برا مامانش یه من چه؟ 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

مادرشوهر منم مثل مال شماست . من ده سال عروسشم .ولی خب نمیدونم دلم هم براش میسوزه میگم هر چی باشه مادر بوده زحمت کشیده. کارت هدیه ی میلیونی دادیمش. ی کارگر با حقوق ده میلیونی هستیم و توانمون در این حد بود