2777
2789
عنوان

کیا بخارشو دارن؟

109 بازدید | 11 پست

مبلاتونو چجوری با بخارشو تمیز میکنید؟

مبلای من قهوه ای مخمل هست با بخارشو میشه تمیزشون کرد؟ ضدعفونی منظورم نیست ها! 

اصلا میشه تمیز کرد عایا؟ تجربشو دارید؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا تمیز میکنه.

من واسه در و دیوار و مبل و لوستر و یه بارم پرده استفاده کردم.

واسه فرشم خوبه. ولی اول باید شامپو فرش بکشی. بعد با بخار شور بکشی که براق شه مجدد

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من شامپو فرش میکشم بخار شورمم سری پارچه ای و فرچه ای داره ولی ب مبل نکشیدم تاحالا

با شامپو فرش تمیز نمیشه . نمیدونم شایدم دیگه خیلی مخملش کهنه شده 

بچه کوچیک داشته باشی دهن وسایلت سرویسه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

اره واقعا تمیز میکنه. من واسه در و دیوار و مبل و لوستر و یه بارم پرده استفاده کردم.  واسه فرش ...

مرسی امتحان میکنم😘

اوایل ازدواجم بخارشو داشتم خیلی برای سرامیکها و کاشی های آشپزخونه کاربرد داشت اما خراب شد اونموقعا مبل و فرش و ... نو و تمیز بودن هیچوقت برای مبل و فرش استفادش نکردم. حالا گفتم اگه برای مبل خوبه مبلا رو ندم بشورن بجاش دوباره بخارشو بخرم

میشه ولی زیادنکش چون بخارداغ مبلتوبدشکل میکنه

مبل استیل نیست . راحتیه ازین شل و ولها خخخخ 

قرص ماشین ظرف شویی تو اب گرم حل کن با فرچه کوچیک بکش تمیز میشه

آخه بچه کوچیک دارم. حساسیت بده داستان میشه