2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد و عدم بکارت

2283 بازدید | 62 پست

من همسرم خیلی دوست دارم، خیلی هم با سختی به هم رسیدیم اما تفاوت های زیادی با همدیگه داریم.

من فوق لیسانسم، سر دفترم، خانواده تحصیل کرده ای دارم و داخل یه کلانشهر زندگی میکنم اما اون دیپلمه، پدر و مادرش حتی در سطح دیپلم هم سواد ندارن، شغل آزاد هم داره که چندان هم مطرح نیست.

خانواده ما کم جمعیت هستن و من تک دخترم و فقط سه تا برادر دارم اما اونا نه تا خواهر و برادرم

از همه اینا میتونم چشم پوشی کنم اما از خسیس بودنش اصلا، وام ازدواج منو برای خودش برداشت، ۱۵ میلیون هم خودم بهش دادم، تو این مدت هم خیلی براش خرج کردم مثلا کادوی تولدش ۷ میلیون شد. کت و شلوار. و حلقه هم برای خریدم 

اما اون سر هزینه آرایشگاه و لباس عروس مدام با من بحث می‌کنه، در حالیکه شاید سی میلیون هم بیشتر. نشه.

میخوام ازش جدا بشم ولی با هم رابطه داشتیم، دخول نتونست انجام بده اما معذرت می‌خوام با انگشت انجام داد منم تا چند روز خونریزی داشتم.

به نظرتون اینکه دخول با انگشت انجام شده رو پزشک قانونی تشخیص میده و به من گواهی بکارت میدن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلو درامدو سوادو قبل ازدواجم‌میدونستی چرا ازدواج کردی ؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

این چه مردیه که توان انجام را.بطه هم نداره. عزیزجان  بکارت شما از بین رفته به هرحال. اونش زیاد مهم نیست مهم اینه هرچه سریعتر خودتو نجات بدی از دستش

از تو شبی جا مانده در من که هرگز صبح نخواهد شد...