کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
من ازدواج نکردم اما خیلی دلم میخواست آخر شب با همسرم آهنگ امشب پیش عالم آدم قلبمو بهت ...
خیلی قشنگه عزیزم😍
آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
خانواده هامون به شدت مذهبی...و آهنگ رو حرام میدونیم.
ولی مولودی خون اومد خدایییییش مجلسمون خیلی پر شور شد. عروسا معمولا تو مجلسشون خیلی استرس دارن یا خسته ان...ولی من با وجود خستگیم، اینقدر مجلسم پر رونق شد که خیلییییی بهم خوش گذشت واقعا.
تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱
اون آهنگ امیر عباس گلاب که اسمش یادم نمیاد یا باتو تتلو
و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️b💍 تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️ #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻
یه خری افتاده بود وسط شده بود دی جی هی اهنگ سلیمه رو می زاشت
آیی😂