2777
2789
عنوان

آهنگ عروووسیتون چی بود یا چی دووس دارید باشه ؟!🌝🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 74 پست

مجردم

ولی اهنگ معین زندگی با تو چقد قشنگه 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نام خدا🤚🏻😅آهنگ نداشت مجلسمون. 

عه چرا ؟😢

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

من سال ۹۳ ازدواج کردم آهنگ شب شد و آسمون پراز ستاره

دنیا دیگه عروسی مث تو نداره 

با اون رقصیدم

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
مجردم ولی اهنگ معین زندگی با تو چقد قشنگه 

خوووبه منن😂😍

من با مامانم رقصیدم با این اهنگ

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
من ازدواج نکردم  اما خیلی دلم میخواست آخر شب با همسرم  آهنگ امشب پیش عالم آدم قلبمو بهت ...

خیلی قشنگه عزیزم😍

رعنا فارسی میخونی  بلند صدا میکنه رعناااا

همون رعنا قدیمیه؟

پس عروسیه خیلی وقت پیش بوده

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
عه چرا ؟😢

خانواده هامون به شدت مذهبی...و آهنگ رو حرام میدونیم.

ولی مولودی خون اومد خدایییییش مجلسمون خیلی پر شور شد. عروسا معمولا تو مجلسشون خیلی استرس دارن یا خسته ان...ولی من با وجود خستگیم، اینقدر مجلسم پر رونق شد که خیلییییی بهم خوش گذشت واقعا.

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

اون آهنگ امیر عباس گلاب که اسمش یادم نمیاد یا باتو تتلو

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

خوووبه منن😂😍 من با مامانم رقصیدم با این اهنگ

اوهوم قشنگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه خری افتاده بود وسط شده بود دی جی  هی اهنگ سلیمه رو می زاشت    

آیی😂