2777
2789
عنوان

آهنگ عروووسیتون چی بود یا چی دووس دارید باشه ؟!🌝🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 74 پست

وااااای نگو که باز یادم انداختی! قبل از سالن توی خونه مراسم عقد داشتیم (عقد سوری البته) دوستای همسرم براش آهنگ ریخته بودن وسط آهنگا چی پلی شد؟ 

باز منو کاشتی رفتی! تنها گذاشتی رفتی! دروغ نگم بجز من یکی دیگه داشتی رفتی😂

یعنی قشنگ مات و مبهوت زیبایی آهنگ شدم انگار عروس دهه پنجاهی شده بودم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهنگ نگی که نگفتم فرزاد فرزین و اهنگ عجب جایی به داد من رسیدی گوگوش

وای اهنگ گوگوش خیلی قشنگه😍🤭

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
بذارین شوهرو پیدا کنم یه فکری میکنم😂

حداقل اهنگشو انتخاب کن😂😔

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
عروسی ماهم طرف داماد با سلام و صلوات بود و اصلا آهنگ نداشتن تو مردونه چون شوهرم مذهبیه مولودی خونده ...

الهییی😅

برای ما مولودی خون عرب اومده بود اینقدر صداش خفن بود که کل مجلسو گرم کرد😍فامیل شوهرمم خیلییی پایه ان همه همهله و دست و ...

تک خواهرِ برادری هستم به نام محمدجواد، که همیشه بهم میگه نفسِ محمدجواد🥲🩷🌱

این تاپیکو دیدم یاد مادر دوستم افتادم

حدود یه ماه پیش تولد دوستم بود همه جمع شدیم خونشون و بزن و برقص یه اهنگ گذاشتیم همون که میگه باز منو کاشتی رفتی تنها گذاشتی رفتی اقا ما داشتیم می‌رقصیدم یهو مامانش رفت تو فکر کلی گریه کرد و اینا بعدا رفتم کنارش ازش پرسیدم میگفت این اهنگ مال زمانه عروسیم بود حدود بیست سال پیش(طلاق گرفته بود) خیلی غصه خورد بیچاره اون روز

حساب کاربری دست دونفرهست🤍

حداقل اهنگشو انتخاب کن😂😔

😂😂

اخه من کلا با عروسی گرفتن و عروسی مخالفم اصلا خوشم نمیاد ... ترجیح میدم دو نفره ماه عسل بریم خارج از کشور اونجا باهم دانس کنیم😂

وااااای نگو که باز یادم انداختی! قبل از سالن توی خونه مراسم عقد داشتیم (عقد سوری البته) دوستای همسرم ...

بزار من بگم که فامیلمون با شوهر با همین اهنگ قر میداد و عملا اهنگ عروسیش بود😂😂

😂😂 اخه من کلا با عروسی گرفتن و عروسی مخالفم اصلا خوشم نمیاد ... ترجیح میدم دو نفره ماه عسل بریم خ ...

منطقیه واقعا یه شب الکی بدو بدو داری ❤🙃

هیچی فعلا که مجردم ولی

دوس دارم خیلی ساده و مختصر و بدون موسیقی باشه یا با موسیقی ملایم با صدای کم.

فقط در حد شام.فقط فامیل های درجه یک.بچه ها رو نیارن.

تعداد مهمون ها کم و لباس عروس پوشیده و خییییلی ساده بدون طرح و نقش و منجوق و نگین و این جور چیزا.ساده ی ساده.

آرایش خیلی معمولی و ساده.شاید خودم خودمو آرایش کنم.

عقد و عروسی باهم باشه.دوران عقد نداشته باشم.

هیچی فعلا که مجردم ولی دوس دارم خیلی ساده و مختصر و بدون موسیقی باشه یا با موسیقی ملایم با صدای کم. ...

چرا بدون موسیقی؟☹