2777
2789

واقعا چند سال دارم گرگان زندگی میکنم حیف این شهر که مردمش این شکلین. فوق العاده خود بین. خودشیفته. بی تربیت. یعنی نشد من یک مغازه برم اینا خوش برخورد باشن . همش انگار دعوا دارن . خودم از اصفهان اومدم واقعا تفاوت رو احساس میکنی‌ . خونه نشین شدم دیگه هیچ جا نمیرم از بس کنار نمیام با ادماش. به شدت هم پشت سر حرف زن و مسخره کن هستن. واقعاااا زندگی به کامم تلخ شده. فقط روزارو میشمرم برگردم شهر خودم. خیلی ناراحتم . من تو این شهر کار کردم. درس خوندم هیچ بدی نکردم احترام گذاشتم‌. اما به جز بی احترامیو مسخره شدنو غیبت چیزی ندیدم. دعا کنید زودتر برگردم شهرم. خیلی ناراحتم . 

درست نیست که شما همه رو جمع میبندید🙏 اگه یکی دو نفر اینطوری بودن دلیل نمیشه بقیه هم اینطوری باشن 

همه مثل هم نیستن

درضمن فروشنده ها هم اکثرا بی اعصابن به خاطر شغلشون 

کمتر فروشنده ای پیدا میشه که خوش اخلاق و خوش برخورد باشه 😂🥲 البته بازم نمیدونم شاید حق با شما باشه

بنده گرگان نیستم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی یه شهرو بد میگه  بعضیام میگن اصفهان بده

من شهر دیگه هم‌زندگی کردم به خاطر کار همسرم. اما این شهر واقعا مردمش دلمو شکوندن. هنوز دوستام تو شهرای دیگه رو دارم اما اینجا از دوست چند سالمم رو دست خوردم. 

درست نیست که شما همه رو جمع میبندید🙏 اگه یکی دو نفر اینطوری بودن دلیل نمیشه بقیه هم اینطوری باشن&nb ...

یکی دو نفر نه. من شغلم اجتماعی هست و چند شهر مختلف کار کردم. هیچ جا اینطوری ندیدم. تو چشمم زل بزنه و بی احترامی کنه. شما خکدت بیا گرگان یک خرید انجام بده. متوجه منظورم میشی. 

من شهر دیگه هم‌زندگی کردم به خاطر کار همسرم. اما این شهر واقعا مردمش دلمو شکوندن. هنوز دوستام تو شهر ...

چی بگم من تجربشو نداشتم نمیتونم بگم ادمای بدین

تو شهر خودمم فروشنده ها بداخلاقن چ برسه بقیه 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
لهجه امو مسخره میکنن. شهرمو بد میگن. ادم خوب هم مسلما داره اما تعدادشون خیلی کمتره. 

نه بابا برعکس لهجه اصفهانیا خیلیم قشنگه از این آدما همه جا هست اهمیت نده

🥲جدی ميگما چند وقت پیش یه سرباز دیدم اصفهانی بود اصلا از همون لحظه اول شروع کرد حرف زدن فهمیدم

خیلی خوب و قشنگه لهجه تون