2821
2789
عنوان

کیا مشکل روده دارن بیان لطفا

504 بازدید | 28 پست

روده تحریک پذیز دارید؟یا میکروب روده؟

و اینکه چه غذاهایی رو نمیخورید؟ یعنی رودتون بهش واکنش بد نشون میده؟

من جدیدا متوجه شدم به رب انار حساسه رودم 😭😥ولی عاشق رب انار و غذاهای ترش هستم اما تا میخورم رودم میسوزه و درد میگیره 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

شوهر من مشکل روده داره ... کولیت عصبی ... روده هاش هم پیچ خورده شیرینی نمیتونه بخوره .... قرص مبورین میخوره 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زخم داری 

سونو رفتم میگن حرکات رودم زیاده و میکروب داره رودم قرص خوردم خوب شدم اما به یسری غذاها واکنش نشون میده    

شوهر من مشکل روده داره ... کولیت عصبی ... روده هاش هم پیچ خورده شیرینی نمیتونه بخوره .... قرص مبورین ...

چجوری متوجه مشکلش شد؟ سونو داد؟ چه آزمایش هایی داد؟ برای من گفتن رودم میکروب داره و حرکاتش زیاده قرص خوردم خوب شدم اما گاهی اوقات با یسری غذا ها ملتهب میشه و درد میگیره . دقیقا زیر نافم روده باریک

سونو رفتم میگن حرکات رودم زیاده و میکروب داره رودم قرص خوردم خوب شدم اما به یسری غذاها واکنش نشون می ...

هلیکوباکتر خوب نمیشه 

من گرفتم 6ماه درمان کردم ولی بازم

زخم اثنی عشر گرفتم 

الانم رودم گرفتگی داره 

یا شاید هم مشکل بدتری داره 

تا کولونوسکوپی نری نمیفهمی 

سونو داخل روده رو نشون نمی ده 

سوزش نشونه رخمه

هلیکوباکتر خوب نمیشه  من گرفتم 6ماه درمان کردم ولی بازم زخم اثنی عشر گرفتم  الانم رودم ...

کونولوسکوپی هزینش چقدره؟؟ 

چجوری متوجه مشکلش شد؟ سونو داد؟ چه آزمایش هایی داد؟ برای من گفتن رودم میکروب داره و حرکاتش زیا ...

بعد از مدتها دکتر رفتن و قرص اعصاب خوردن ... کولونوسکوپی کرد فهمیدن پیچ خورده یه مدت خوب بود دوباره برگشت مثل قبل .... شوهر من خیلی لاغر هر چی هم میخوره هیچ تاثیری روش نداره 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
بعد از مدتها دکتر رفتن و قرص اعصاب خوردن ... کولونوسکوپی کرد فهمیدن پیچ خورده یه مدت خوب بود دوباره ...

چه بد . من اتفاقا چاقم و دفع ندارم . رودم  تنبله غذا میخورم ولی احساس دفع ندارم و توشکمم میمونه غذا با دمنوش و اینا دستشویی میرم یا باید پرتقال اینا بخورم . 

منم این مشکلو دارم  کولو با بیهوشی انجام داد؟

بله البته من همراهش نبودم خودش گفت بیهوش بوده ولی زیاد طول نکشید زود مرخص شد 

چه بد . من اتفاقا چاقم و دفع ندارم . رودم  تنبله غذا میخورم ولی احساس دفع ندارم و توشکمم میمونه ...

شوهر من کاملا برعکس آنقدر لاغر ... قدش هم بد نیست دوستش بهش میگه دست و پا ملخی 😁

خدایا مردیم دیگه با این درد ومرضا

چی بگم ان شالله که سلامتی تو بدست بیاری 

2825
2823
2791
2779
2792