2777
2789
عنوان

با شوهری که

253 بازدید | 7 پست

شوهر من خیلی خودخواه بداخلاق وبددهنه عصبیه خودش تفریحات کامل داره منم نباید دخالت کنم امروز صب رفتم پیاده روی برگشتنی رفتم یه سر به مامانم بزنم رفتم دیدم نیست رفته دندونشو بکشه بیاد منم گفتم براش کاچی درست کنم(برای مادرم)ساعت ۹ بود زنگ زدم به شوهرم گفتم اینارو گفت باشه ومن میرم حموم ساعت ۹ونیم بود زنگ زدم بر نداشت پیام دادم زید کتری رو روشن کن مامانم تازه رسیده ببینمش بیام .دیدم زنگ زده بعدم پیام(ده دقیقه بعد)نمیخاستی بیای چرا گفتی زیر کتری روروشن کن)همیشه جایی برم کوفتم میکنه هول هولکی خدافطی کردم رفتم خونه تو راه به اون چشملی وحشی وبداخلاقش فکر میکردم اشک چشام میریخت رسیدم بوس پرت کرد خالم بهم خورد وبا ناراحتی گفتم نه بوستو میخام نه اینکه وقتی جایی هستم کوفتم کنی(کارشه همیشه کوفتم میکنه انقدر استرس میده بهم میام خونه لبخند میزنه یه جورایی دیگر ازاری داره بخدا راست میگم)با حرص اینا رو گفتم اون گفت چی مثل سگ پاچه میگیری وگرنه خدا شاهده فقط یه کممممم صدامو بالا بردما الانم جلو افتاده قهر کرده 

خب مامانتو دیدی برگشتی دیگ..حالا چرا بوست کرد بداخلاقی میکنی‌...

بحث این نیست همیشه هر جا میرم کوفتم میکنه وقتی اونجام انقدر استرس میده بهم بخدا با یه حالی برمیگردم میرسم میخنده بخدا روانسناش گفت دیگر آزاری داره شوهرت من حالا خیلی توصیح ندادم۰مثلا برم بازار یا پیش دوستم تا اونجام کوفتم میکنه میرسم خوب میشه حالا جرات داری وقتی خودش بیرونه چیزی بگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميموندين پسش مامانتون بعدا ميومدين  به روشن خاموش بودن كتري هم كاري نداشتين.. اينجاي داستان ...

نه عزیزم من با جزییات تعریف نکردم اون خیلی بداخلاقه خیلیییی مثلا زنگ میزنه یه جا انقدر با تندی برخوردم میکنه دیگه خجالت میکشم پیش کسی تلفنمو جواب بدم منم حساسم اون لحطه حتی اشکمو نمیتونم جلوشو بگیزم حرفم اینه 

نه عزیزم من با جزییات تعریف نکردم اون خیلی بداخلاقه خیلیییی مثلا زنگ میزنه یه جا انقدر با تندی برخور ...

خب شما ميگي مياي خونه ميبيني اوكي!

پس نياز نيست وقتي جايي هستي بهش اهميت بدي./

الان ي قهرشو نيمتوني تاب بياري

اينقدر به اين مردا رو ندين بخدا

💕

خب شما ميگي مياي خونه ميبيني اوكي! پس نياز نيست وقتي جايي هستي بهش اهميت بدي./ الان ي قهرشو نيمتون ...

مشکلم همینه دیگه اون لحطه حالم بد میشه نمیتونم اصلااا توصیفش کنم کاش یه سر به تاپیکام بزنی

مشکلم همینه دیگه اون لحطه حالم بد میشه نمیتونم اصلااا توصیفش کنم کاش یه سر به تاپیکام بزنی

گوشيتو بزار سايلت

الكي ميري بيرون بكو شارژم كم خدا كتع خاموش نشم

رسيدي مثقصد گوشيتو خاموش كن با گوشي يكي ديگه زنگ بزن بگو خاموشم

دوبار شيوه اي تا الان داشتي عوض كني براي خودتم عادت ميشه

💕