2777
2789
دوستان عزیزم سلام ما به تازگی توی شبکه اینستاگرام و کانال تل گرام فروشگاه مجازی پوشاک کودک و نوجوان رو افتتاح کردیم و از اونجایی که به دنبال کسب حلال هستیم سعی کردیم رضایت مشتری رو در اولویت قرار داده و به سود کمتر بسنده کنیم با حمایت از ما از سیستم فروش با سود پایین حمایت کنید Eillyashop@ این آدرس رو در قسمت جستجوی تل گرام وارد کرده و سپس اینتر کنید پس از وارد شدن به صفحه لطفا رویjoin کلیک کنید مطمئن باشید به یک بار دیدنش می ارزه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان نداریم ولی انشاء الله به زودی لباس گرم هم میاریم یه نوع کت و سارافن داریم جنس کشمیره و مناسب فصل سرده فکر کنم برای یک سال مناسبه بسیار هم شیک و قیمت مناسبه الان عکسش رو میذارم البته اگه بتونم نمی دونم چرا عکسام آپلود نمیشه اگه وارد کانال تل گرام مون بشین همه کارها و قیمتهاشون رو به راحتی می تونید ببینید

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

انگار سایت باهام لجه هرچی لینک آپلود عکس میذارم میگه از عبارت نامناسب استفاده شده!!!

دوستان عزیز من هرچی تلاش کردم نتونستم لینک آپلود بذارم همش میگه از عبارت نامناسب استفاده شده حالا نامناسبش چیه الله اعلم لینک کانال رو می ذارم هرکی خواست تشریف بیاره کانال مطمئن باشید پشیمون نمیشین

اگر هم کسی تل گرام یا اینستاگرام نداشت به این ایمیل پیام بده تا براش عکس چنتا از کارها رو بفرستم Eilyaashop@gmail.com