2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گذاشتم خیلی راضیم 

تو‌خونه هم تکلیف دارن که خودمون باهاشون کار کنیم 

و درس هایی که داده میشه باهاشون تمرین میکنیم 

سوره های کوتاه قرآنی نشون میدن 

شعر های اموزشی و قرآنی 

اعداد ۱ یا ۱۰ هم خواندن هم نوشتنشون 

حروف الفبا صدا اموزی مثلا پ مثل توپ 

خ مثل خونه 

این چیزارو باهاش تمرین‌کن

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
چرا نمیفرستی؟مهم اموزشش نیست چیز خاصی یاد نمیدن ولی بچه اصول مدرسه رفتن سر کلاس نشستن دوست پیدا کردن ...

دقیقا 

پسر من خیلی به من وابسته بود 

تا یک ماه اول همش‌گریه میکرد وقتی میرفت 

ولی خداروشکر خیلی خوب شد دیگه کلی دوست پیدا کرده 

خیای چیزای جدید یاد گرفته دستش قوی شده برای نوشتن 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
اعداد،صدای اول و اخر کلمات ،...یاد میدن انلاین ثبت نام کنید که عقب نیفته

حتماعزیزم بیشترین دغدغم همین الفباهست نمیدونم خودم کارکنم یافقط صداآموزی فقط کارکنم

دخترم پیش دبستانی که رفت سه ماه خودم رفتم نشستم کنارش نمیموند میترسید 

کلاس اول که روز اول رفت خودش بهم گفت برو خونه خودم میتونم بمونم 

پیش دبستانی برای یادگیری خیلی چیزاس اولش امادگی برای حضور تنهایی در مدرسع و جامعه 

دخترم پیش دبستانی که رفت سه ماه خودم رفتم نشستم کنارش نمیموند میترسید  کلاس اول که روز اول رفت ...

خیلی دوست داشتم بفرستم انقدرخونواده شوهرم توگوش شوهرم خوندن که الکیه نفرستاد