2777
2789

ببینید بچه ها شوهرم خیلی دوسم داره خیلی بهم احترام میذاره (به جز این یه مورد )هیییییییچ وقت نمیذاره آب تو دلم تکون بخوره ولی مدام بهم میگه گیجی حواس‌پرتی خنگی منم از نظر اجتماعی سطح بالایی دارم شاغلم به قول خود شوهرم میگه بهتر از تو هیچوقت گیر من نمیومد ولی اگر این اخلاق بی حواسی و گیجی رو بذاری کنار ۱۰۰ درصد ایده آل ترین زن دنیایی الان نه بخاطر شوهرم بخاطر خودم بخاطر بچه ای که قراره من الگوش باشم میخوام تغییر کنم خواهش میکنم راهکار بدین بهم ناگفته نماند دوستان من واقعاااااا گیج و حواس‌پرتم و تمرکز ندارم ولی رو نمیدم به شوهرم و هروقت بهم میگه توروش درمیام یا یه توجیه برا اشتباهم پیدا میکنم ولی خودم میدونم که هستم و این موضوع حتی تو کارمم برام مشکل ایجاد کرده چه کاری اون تمرکز لازم اون زیرکی و دقت لازم و به من میده چه حرکتی چه ورزشی چه مطالعه ای چه جور کتابی خستم از این وضع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی یه عیبی داره دیگه هیچکسی کامل نیست

مهم اینه ک آدما رو همون طوری ک هستن دوس داشته باشیم

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
مثلا چکار میکنی

مثلا مدام خراب کاری میکنم چیز میشکنم وسیله جا میذارم هربار از خونه ی پدر مادرامون برمیگردیم زنگ میزنن میگن فلان چیز یادت رفت یا به شوهرم میگن طناز فلان چیزش اینجا موند حواس پرتم شوت بازی درمیارم دوس داشتم خیلی زیرک تر بودم شوهرم میگه اوایل رابطه (چون من چهره خیلی گول زنک هستش هرکی ندونه فک میکنه خیلی بلا و شیطونم)میگه جذب این موضوع شدم چون شیطون بلا میزدی و من زنای باهوش و خیلی دوس دارم ولی وارد زندگی که شدیم دیدم همش باید دنبالت باشم مراقب باشم خراب کاری نکنی   و من از زدن این حرفاش واقعا مغموم شدم

هرکسی یه عیبی داره دیگه هیچکسی کامل نیست مهم اینه ک آدما رو همون طوری ک هستن دوس داشته باشیم

بله درسته منم مدام این و به همسرم میگم ولی خوب متاسفانه خودمونیم حالا اون که پیشمون نیست این قسمتی که من توش ضعف دارم خیلی بزرگه و از خیلی جهات زندگیم و تحت الشعاع قرار داده مثلا تو محل کار با اینکه سطح من از نظر فن بیان ظاهر و جایگاه شغلی و تحصیلات از همکارای دیگه بالاتره ولی به چشم یه آدم حوله پرت و گیج بهم نگاه میشه 

داره بهت تلقین هم میکنه ها

شگرد مردا اینه یه نقطه ضعف بگیرن همونو بزنن تو سرت تااعتماد به نفست خراب بشه و واقعا اون سوتی ها رو بدی مخصوصا اگه احساس کنن ازشون بالاتری

منم اوایل ازدواج همین مشکل و داشتم انگار زوم کرده بود روم که فقط ایراد بگیره و برچسب بزنه چند بار به ستوه اومدم و گفتم دیگه نمیزارم اعتماد به نفسم داغون کنی خوب شد دیگه

توهم ساده نباش خیلی چیزا اثر تلقینه

اره خودمم به این نتیجه رسیدم

من خودمم وسواس فکری دارم دارو مصرف میکنم ولی از پزشک انلاین نسخه دارو گرفتم چون حوصله حضوری رفتن نداشتم

شغلت چیه؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

مثلا مدام خراب کاری میکنم چیز میشکنم وسیله جا میذارم هربار از خونه ی پدر مادرامون برمیگردیم زنگ میزن ...

اگه خیلی اذیت میشی به روانشناس مراجعه کن عزیزم 

درحالیکه خودتم میتونی کار کنی رو این اخلاقت

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه