2777
2789
عنوان

سلام سلام بچه ها آی وی اف درد داره؟

2037 بازدید | 15 پست

کسی اینجا انجام داده؟ درد داره؟

میشه توضیح بدین چجوریه؟ از اول اولش؟

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بیهوش میشی

وای یا پیغمبر 

چجوری ینی؟

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

برای تخمک کشی بیهوش میشی امپولاشم همه با سوزن انسولینه درد نداره انتقالشم در حد معاینه است . 

اینکه بگم اصلا درد نداره دروغه ولی دردش کمه و قابل تحمله بعد اینکه بهوش میای درد پریودی داری تا یه رب هم از بین میره .انتقالم در حد دو ثانیه یه درد ریزی داری ولی بعدش انگار نه انگار 

یه بیهوشیه ده دقه ایه از واژن دستگاه میره تخمک میکشه .من شش بار ای وی اف کردم 

شیش بار؟؟؟؟ 🥲🥲🥲 ینی ممکنه چند بار بشه و جواب نگیرید؟

هر بار امکانش میگن ۴۰ درصده کیفیت جنین خوب باشه همون بار اول میگیره 

من مشکل باروری ندارم همسرم هم همینطور 

یه دختر دوساله دارم 

موقع اقدام هم همون بار اولی که دیگه پیشگیری نکردیم باردار شدم.

ولی الان و تا مدتها موقعیت بچه دوم رو ندارم 🥲 به همین خاطر قلبم داره درد میگیره اینکه سنم بره بالا و دیگه تخمک برام نمونده باشه و نتونم بچه دار شم 

میخواستم فریز کنم هر موقع که امکانش فراهم شد آی وی اف کنم 

ولی خیلی میترسم 

ممنون که راهنمایی کردی یه مقدار استرسم کمتر شد

اینکه میگن انگار تیر خورده تو تخمدان..درسته؟حسش اینطوریه؟

یاخدا اینا رو از کجا در میارین .نه یه درد ریز بعد بهوش اومدن دارین اونم کمه دکتر من که تو اتاق عمل شیاف گذاشت اونم نفهمیدم 

من مشکل باروری ندارم همسرم هم همینطور  یه دختر دوساله دارم  موقع اقدام هم همون بار اولی ...

قلبم درد میگیره استرس دارم چیه دختر خوب 

من یازده ساله تو مطبام همون یدونه هم ندارم 

کار خوبی میکنی قبلش حسابی خودتونو تقویت کنید تخمک و اسپرم رو حسابی بسازید که کیفیت جنین های فریزتون عالی بشه .

شاید یه چیز دیگه بوده در این باره من اشتباه شنیدم پس

گفتم درد داره ولی خیلی کمه .بعضی دکترا هیوسین میزنن بعضیا شیاف میزارن که بهوش اومدی صدات در نیاد چون یه ربه هم رفع میشه