2777
2789

سلام بچه ها

من ۲۹ هفته سونو دادم وزنش یک کیلو و ۲۰۰ گرم بود

خوبه یا کمه؟ 

اخه خودم فکر میکردم باید بیشترباشه ولی دکتر گفت خوبه و قرص امگا۳ هم برام نوشت

از شما چقدر بود؟

یه سوال دیگه اینکه زده صدک چی هست؟ از من زده ۳۶ درصد

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

من ۲۷ هقته ۱۰۵۰ بود. به نظرم برای شما هم خوبه روی نموداره‌ امگا ۳ به منم داد. اون برای وزن نیست. برای رشد مغز بچه ماه های آخر میدن.

صدک یعنی بین صد تا بچه، بچه شما به طور متوسط نفر چندمه. مثلا صدک وزن ۳۶ یعنی بین ۱۰۰ تا بچه بچه شما از ۳۶ نفر سنگینتر و از ۶۴ نفر سبکتره‌. بچه من ۴۹ بود یعنی تقریبا وسطه وسط. ولی کلا میگن از ۲۵ تا ۹۰ باشه نرماله. کمتر از ۲۵ کم وزنه و بیشتر از ۹۰ اضافه وزنه

من ۲۷ هقته ۱۰۵۰ بود. به نظرم برای شما هم خوبه روی نموداره‌ امگا ۳ به منم داد. اون برای وزن نیست. برا ...

ممنون عزیزم

من وزن خودم زیاد میشه ولی شکمم خیلی بزرگ نشده همش فکر میکردم رشدش کمه 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم من وزن خودم زیاد میشه ولی شکمم خیلی بزرگ نشده همش فکر میکردم رشدش کمه 

نه اگه کم باشه فوری بهت میگن و لیدی میل میدن. وزن مادر کم و زیادش ربطی به وزن بچه نداره. من بعدشم ۳۲ هفته سونو کردم ۱۹۰۰ بود که دکتر راضی بود. الان ۳۵ هفتم دیگه نمیدونم چقده

سلام.مهسا جان میشه تسم دکتر طب سنتیتو بگی

سلام  عزیزم الان درخواست دوستیتو قبول میکنم