2777
2789
عنوان

شوهرم رفته مدرسه دخترم دعواش شده😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 3132 بازدید | 78 پست
شوهرت کار خوبی کرده ، مدرسه مگه بی صاحابه مادر بچه بیاد سرخود انگ بزنه به بچت بعدم کیفشو بگرده

دقیقا شوهرم هم همین حرف رد زده

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

نگران نباش عزیزم

خیلی وقتا از توی دفتر مدرسه ی پسرم

صدای داد و هوار اولیا میاد😂

انقد پیش میاد ک نگم برات

اینا فراموش میشه 

اصلا غصه نخور

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه باید دخترت رو از اون مدرسه ببری چون از این به بعد بد رفتار میکنن باهاش

واقعااااا آخه وسط سال میترسم به درسش لطمه بخوره

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
دقیقا شوهرم هم همین حرف رد زده

افرین به همچین پدری، اصلا مدیر با بچت چپ نمیشه،مطمئنا با مادر اون بچم برخورد میشه

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
همیشه اداره حق و ب اولیا میده،البته ک با مدیرم کاری نداره و جلسه سوری میزارن واسه بستن دهن والدین😂 ...

نه من دیدم که پیگیری میکنن حتی به اخراج معلم هم کشیده شده

ما که دقیقا نمی‌دونیم چی شده و چه حرفایی رد و بدل شده. ولی مدیر باید با اون خانوم دعوا میکرد که چرا اومدی سر خود جلوی بچه مردم رو گرفتی. نه که به شوهر شما بگه چرا بچه اومده انتقال داده! اونم بچه ۸ ساله، نه بچه دبیرستانی!

نترس، با بچه کاری نمیتونن بکنن، اگه بعدا شکایتی داشت مدرسه رو عوض کنید. شایدم اصلا برعکس شد و از این به بعد بیشتر مراقب بودن.

والا میتونستن راحت حلش کنن خودشون خراب کردن

اگه زنگ کلاس بوده معلم اشتباه کرده اجازه داد اولیا با دانش آموزحتی حرف بزنه چه برسه به تهدید وبازرسی کیفش،اگر زنگ تفریح بوده معاون مدرسه مقصره

کار همسرتون اشتباه نبوده ولی ترجیحاً اگه یه کمی بتونن خودشونو کنترل کنن بهتره..برای دختر منم گاهی پیش میاد که از مسئولینشون واقعا عصبانی میشم..ممکنه باعث آزار دخترتون بشه..چون خودمم پدر یه دختر محصل هستم عرض کردم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
من نظرم اینه همیشه اروم و متین بودن جواب نمیده یجاها باید سفت و سخت ایستاد   کار همسرتو ت ...

خیلییییی رو دخترم حساسع همین که فهمید اشک دخترم درومده همش حرص میخورد که شب بشه بره مدرسه

نه من دیدم که پیگیری میکنن حتی به اخراج معلم هم کشیده شده

واسه همچین مسائل هیچکاری نمیکنن،درجایی اخراج میشه ک تنبیه فیزیکی صورت گرفته باشه یا اسیبی ب بچه رسیده باشه یا کلا معلم مشکل داشته باشه

با مدیر ک کلا کاری ندارن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
واقعااااا آخه وسط سال میترسم به درسش لطمه بخوره

لطمه نمیخوره، من اول سال تحصیلی با کادر مدرسه پسرم دعوا کردم. گفتم اگه نمیتونه رفتار مناسبی در کلاس با همه دانش آموزها داشته باشه من مدرسه پسرم رو عوض میکنم. بی خود این همه شهریه و ... نمی‌دم که یکی با رفتار اشتباهش نتیجه همه تربیت و آموزشی که این سالها به بچه ام دادم رو به فنا بده. دیگه از اون موقع درست شد که شد. بعضی ها احتیاج دارن که یه ترسی پاشون بیفته

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
خیلییییی رو دخترم حساسع همین که فهمید اشک دخترم درومده همش حرص میخورد که شب بشه بره مدرسه

خوب مدیر خبر نداشته باید همسرت میگفت زنگ بزنن اون مادره بیاد با اون صحبت کنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️