2777
2789
دعا از ماست ولی اجابتش با خداست😊 هرچی صلاح خداباشه همون میشه

برای حاجترواییتون ختم گروهی میزاریم

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله، خود من الان با ۷۰ تا حمد زنده‌ام، فقط حمدش باید اصل باشه، چینی و فیک نباشه، از جای مطمئن تهیه ک ...

لطفا با آیات الهی شوخی نکنید 😑 

الهی که شما و همگی سلامت باشیم در پناه خداوند مهربون 

فضیلت سوره حمد رو می‌رسونه که چقدر زیاده و برای سلامتی خوبه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
لطفا با آیات الهی شوخی نکنید 😑  الهی که شما و همگی سلامت باشیم در پناه خداوند مهربون  ف ...

هر چقدر هم فضیلت داشته باشه، مرده رو نمیتونه زنده کنه، تو این سایت یه چیزایی میبینم که تو افسانه‌ها هم قفل بوده

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بخدا آدم یچیزایی می‌شنوه ک ....🤦🏻‍♀️

اینطور بود ک الان همه ی مُرده ها زنده بودن

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
لطفا با آیات الهی شوخی نکنید 😑  الهی که شما و همگی سلامت باشیم در پناه خداوند مهربون  ف ...

برای حاجترواییتون ختم گروهی میزاریم

کاش اون زمان وقتی داشتن فضیلت یه آیه رو میرسوندن به فکر نسل ماها هم بودن و انقدر زیاده روی نمیکردن 

این چیزا باعث میشه که نسل جدید و نسل های بعدی ایمانشون ضعیف بشه...

متاسفانه تو بچگی یه احادیثی به گوشم رسید باعث شد از دینم زده بشم...

نکیر و منکر نمونه اش...

وقتی فهمیدم چه دیوایی قراره بیان الکی الکی عذابمون بدن از همه چی دلسرد شدم

من همیشه از کنار بیمارستان و درمانگاه رد میشم برای بیماران میخونم. سوره عالی برای سلامتی هست. 

برای حاجترواییتون ختم گروهی میزاریم و 

عزیزم میشه فقط باید قلبا اعتقاد داشته باشی که خیلیییی سخته

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️