2777
2789

خواهر شوهرم و دخترش لباس سفید سنگ دوزی شده پوشیده بودن اریشگاه من اومده بودن با جاریم،بعد از لباس بابام ایراد میگیرن که شوهرم مستقیم به بابام گفت چرا اسپرت پوشیده بودی در حالی که مامانم فوت کرده و وظیفه من بود که بهش میگفتم کدومو بپوشه ولی انقدر سرم شلوغ بود وقت نکردم ،چند روز پیشا تلفنی داشتم باهاش حرف میزدم بحث رفت اونوری گفتم اره به فامیلاتون چه ربطی داره بابام چی پوشیده به حرف باشه فامیلای منم گفتن چرا خواهر شوهرت چرا لباس عروس پوشیده

اون اگه شعور داشت نمیپوشید گفتنش فایده نداره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب کاری کردی 

که چی مثلا میان لباس همرنگ عروس می پوشن که چی بشه 😑 انقدر بدم میادا

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

ا۱لاتونبایدبه بابات تواین سن بگی چی بپوشه چی نپوشه مگه بچست؟خودش بایدتشخیص بده چه لباسی مناسب چه مکانیه  بسیارهم کارغیرعاقلانه ای هست که توی عروسی ینفرلباس سفید شکل لباس عروس کسی بپوشه

ولی من کسی لباس سفید بپوشه، دو سوته لباسش ب فنا میدم 🤭 چجور هیچکاری نکردی 

چرا؟! مگه نوع لباس پوشیدن هرکسی به خودش ربط نداره؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️