2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اختلال شلختگی مفرط دارم انقدر جمع کردم ک مردم بیا یکمای بی استو خرج ما کن از سرت میفته 

😂😂 ببین پشیمون میشیاا

خانوادم دیوونه شدن از بس وسایل شونو منظم میکنم و جاشونو تغییر میدم کلافه شدن

ولی حق با منههه

شما فقط بیا خونه من همین زندگیمو ازشلختگی نجات بده

مطمئنم بعد از یه هفته منو میندازی توی سطل ذباله😂

چون اگه منظم کنم و نظم خونه رو به هم بزنی تمرکزم رو از دست میدم و واقعا عصبی میشم

البته من وقتی عصبانی میشم داد نمی‌زنم 

منم هستم ولی خیلی حساس نیستم مثلا به وسایل بقیه کار ندارم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من دارم ولی نه روی تمیزی 

رو تقارن فقط

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

من دارم ولی نه روی تمیزی  رو تقارن فقط

من تقریبا روی هر دو شون به یه اندازه حساسم

مثلا توی اتاقم حتما همیشه باید چسب زخم ، الکل ، دستمال کاغذی و سطل ذباله تمیز باشه

کسی نباید چیزی از توی اتاقم برداره چون تمرکزم رو به هم میزنه