2777
2789

خانما من پدر مشترکی با این مرکز ندارم و می‌دونم که درصد موفقیت آی وی اف نهایت ۴۰ درصد اما اینجا به من گفتن ۵۰ تا ۶۰ درصد (,بخاطر سن پایینم)

من حتی با منفی شدن آی وی افم هم مشکلی ندارم چون حتی اگه ۶۰ درصد هم امکان موفقیت داشت ۴۰ درصد ممکن بود منفی بشه امااااااا من به گفته ی دکتر از خدا بی خبرم که عکس رنگی دادم مشخص شد که یکی از لوله های رحمم مشکلی داره که با عمل رفع نمیشه و حتمااا باید اون لوله قبل از انتقال خارج بشه که اگه نشه خیلییییی تاثیر منفی داره و به احتمال بالا انتقام منفی میشه . من به دکترم خیلییی اصرار کردم که اگه لازمه لوله رو خارج کنه اما اون گفت یه عکس رنگی دیگه بده اگه برطرف شده بود نیازی نیست و من بازم عکس رنگی دادم که اون دکتری که عکس رنگی گرفت گفت برطرف نشده اماااا دکتر مرکز ماممم گفت نه و لولت توی عکس دوم کاملاااا سالمه و اون مشکل برطرف شده . من کلی خواهش کردم که با کسی مشورت کن و اگه برطرف نشده برم عمل کنم اما سرم داد کشید و گفت از تشخیصش مطمئنه و من بدون اینکه عمل کنم انتقال دادم و منفی شد و بعد از اون اون عکس رنگی رو مرکز رویان بیمارستان محب یاس و چند تا متخصص نازایی و حتی پیش چند تا ماما بردم و همشون گفتن که این مشکل توی عکس دوم هم کاملا مشخص بوده که برطرف نشده و باید لوله قبل از انتقال خارج می‌شده.

خلاصه که گول تبلیغات و لفظ قلم صحبت کردنشون رو نخورید و جایی مراجعه کنید که حدالقل با جسم و روحتون بازی نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یه تاپیک دیگه بود در مورد مرکز مام آی یو اف انجام داده جنین جهش ژنتیکی داده میخاد سقط کنه ناراح ...

بخدا که فقط پول بود که گرفتن و جاش یه عالمه حسرت تحویلمون دادن

انشالله خدا بحق امام حسین ۲ قلو صحیح و سالم نصیبت کنه

قربونت برم عزیزم انشاالله بخدا نمی‌دونم دیگه چیکار کنم از سردرگمی و گیجی دارم نابود میشم نه این همه دکتر رفتن نتیجه داده نه اینهمه التماس کردن و نذر و نیاز

قربونت برم عزیزم انشاالله بخدا نمی‌دونم دیگه چیکار کنم از سردرگمی و گیجی دارم نابود میشم نه این همه ...

عزیزم برو پیش دکتر پرستو سهیل اصفهانی. من بوشهر پیشش ivf. کردم اولین انتقال مثبت شد الان مطبش تهران هست پیجم تو اینستا داره واقعا حرفه ای دقیق و با وجدان هست

عزیزم من هشت سال پیش عکس رنگی دادم مثل شما بودم ولی دکتری به من نگفت و من آی وی اف کردم دخترم الان ۷سالشه الانم دوباره اقدام کردم دکتر گفت باید لولتو‌برداریم ولی من قبول نکردم و الان ۶روزه آی وی اف کردم امیدوارم مثبت بشه ایندفعه هم 

عزیزم من هشت سال پیش عکس رنگی دادم مثل شما بودم ولی دکتری به من نگفت و من آی وی اف کردم دخترم الان ۷ ...

انشاالله که میشه عزیزم ولی من هر کجا که رفتم گفتن لولم باید خارج می‌شده حتی همین دکتر هم با عکس اول همینو گفت

انشاالله که میشه عزیزم ولی من هر کجا که رفتم گفتن لولم باید خارج می‌شده حتی همین دکتر هم با عکس اول ...

دکتر من سهیلا عارفی هست اگر هزینش برات مهم نیست خیلی لاپاراسکوپی خوب انجام میده برو پیشش