خانما من پدر مشترکی با این مرکز ندارم و میدونم که درصد موفقیت آی وی اف نهایت ۴۰ درصد اما اینجا به من گفتن ۵۰ تا ۶۰ درصد (,بخاطر سن پایینم)
من حتی با منفی شدن آی وی افم هم مشکلی ندارم چون حتی اگه ۶۰ درصد هم امکان موفقیت داشت ۴۰ درصد ممکن بود منفی بشه امااااااا من به گفته ی دکتر از خدا بی خبرم که عکس رنگی دادم مشخص شد که یکی از لوله های رحمم مشکلی داره که با عمل رفع نمیشه و حتمااا باید اون لوله قبل از انتقال خارج بشه که اگه نشه خیلییییی تاثیر منفی داره و به احتمال بالا انتقام منفی میشه . من به دکترم خیلییی اصرار کردم که اگه لازمه لوله رو خارج کنه اما اون گفت یه عکس رنگی دیگه بده اگه برطرف شده بود نیازی نیست و من بازم عکس رنگی دادم که اون دکتری که عکس رنگی گرفت گفت برطرف نشده اماااا دکتر مرکز ماممم گفت نه و لولت توی عکس دوم کاملاااا سالمه و اون مشکل برطرف شده . من کلی خواهش کردم که با کسی مشورت کن و اگه برطرف نشده برم عمل کنم اما سرم داد کشید و گفت از تشخیصش مطمئنه و من بدون اینکه عمل کنم انتقال دادم و منفی شد و بعد از اون اون عکس رنگی رو مرکز رویان بیمارستان محب یاس و چند تا متخصص نازایی و حتی پیش چند تا ماما بردم و همشون گفتن که این مشکل توی عکس دوم هم کاملا مشخص بوده که برطرف نشده و باید لوله قبل از انتقال خارج میشده.
خلاصه که گول تبلیغات و لفظ قلم صحبت کردنشون رو نخورید و جایی مراجعه کنید که حدالقل با جسم و روحتون بازی نشه