2777
2789
عنوان

خداییش کیا الان بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂قسمت چندی حالا

اللن رسیدم بجای که بابهجت وفخری گاریی خریدن رفتن درخونه طلا

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
عزیزم واقعا توله سگ شیر خواره دارم 

😁😁😁😁ببخشید باید مینوشتی پت داری. همه رو دچار سوءتفاهم کردی. نژادش چیه؟ 

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

اها پس عقبی پس😂 میخوای بهت بگم چیشد انقد خودتو عذاب ندی؟🤣 دیس ایز اسپویل

خخخ اره 

راستی بچه فخری پسر؟؟

چرا بهجت گفتن دیونس

یچیزهای پرسیدم گفتن پسرعموارسلان دشمنی باارسلان داره براشون مشکل ایجادمیکنه

چرااخه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خخخ اره  راستی بچه فخری پسر؟؟ چرا بهجت گفتن دیونس یچیزهای پرسیدم گفتن پسرعموارسلان دشمنی باا ...

اره  بزار بگم بهت😂

بچه فخری پسره ، بهجت قبلا دیونه بوده انقد به ارسلان شک داشته

راجب طلا هم 

اینا میرن در خونشون که با فخری ثابت بشه ارسلان صیغه داره 

فخری وقتی خودش میبینه خیلی اعصابش به هم میریزه فردا بپاپیچ ارسلان میشه که تو زن داری و اینا ،خیانت کردی! ارسلان بهش میگه نه داری اشتباه میکنی فک کن خواهرمه ، فخری داد میزنه مگه زنای تو همشون باید فکر کنن خواهرتن میخوام ببینم چند تا دیگه از این خواهرا داری؟ ارسلان با کتابی که دستش بود کوبید تو صورتشو رفت

فرداش نامه میده به اسد(داداشش) که میخوام طلاق بگیرم صبح اسد میره خونشون که وسایلا جمع کنن یهو ارسلان سر میرسه میگه چیکار میکنین بعد اسد میکِشتش کنار بحث میکنن باهم دیگه بعدش افسر هم میاد فخری میگه اسد و افسر قاضی باشن مارو قضاوت کنن تعرف میکنه که چیشده و چیا دیده اسد میگه خب اقا داماد حرفی نداری ، دفاعی از خودت نداری ارسلان میگه هه ندارم افسر که دیدی چقد لجبازه میگه ینی چی ندارم خلاصه بحث کش پیدا میکنه اسد میگه با همین تپانچه ای که ضامن وفاداریت به فخری بوده میکشمت خلاصه یکم بعد از بحث ارسلان تفنگ رو از دستش میکش میگه منو فخری میریم هیچکس حق نداره پشت سرمون بیاد هرکی بیاد اول فخری بعد اسد و بعدم خودمو میکشم بعد...

اره  بزار بگم بهت😂 بچه فخری پسره ، بهجت قبلا دیونه بوده انقد به ارسلان شک داشته راجب طلا هم& ...

مرسی عزیزم بابت صبوری وتایپ طولانیت

پسرعموش اینهمه داستان درست میکنه میفهمه

خواهر ارسلان اصلاشوهرکرده یانه

مرسی عزیزم بابت صبوری وتایپ طولانیت پسرعموش اینهمه داستان درست میکنه میفهمه خواهر ارسلان اصلاشوهرک ...

من پسر عموش رو چند قسمتیه نبیبینم ولی حدس میزنم زیر سر خودش باشه چون توی فیلم نشون ندادن هنوز

خواهر ارصلان هم فکر نکنم ازدواج کرده باشه و کسی گردنش گرفته باشه😑🤣

مرسی عزیزم بابت صبوری وتایپ طولانیت پسرعموش اینهمه داستان درست میکنه میفهمه خواهر ارسلان اصلاشوهرک ...

بعدش میرن همون عمارت ناصریه که بفهمه طلا کیه وقتی میرن بعد دوساعت مقدمه چینی و اینا میگه این مثل خواهرم نیست خود خواهرمه خود طلا هم همون جا میفهمه بعد فخری میگه خود دلبر به حیرت اومد با پوزخند میگه اینو

ارسلان هم میگه اره این طلا دختر زن صیغه ایه بابامه

بعدش در ادامه که صداش میکنه شازده طلا تازه اونجا هم میفهمه ارسلان شازده هست (هم طلا هم فخره همه اینا رو تازه با هم میفهمن ینی طلا اصلا نمیدونسته اینارو)

بعدش که میره چای بیاره میکفت تو میتونستی یه طور دیگه کمکش کنی مثلا شوهرش بدی با به صورت پنهانی بیاریش تو عمارت بعدش میگه تو که میدونی افسر چه ادمیه دیگه چه برسه بفهمه خواهرش از همچین زن بدکاره ای بوده!

شوهرش هم نمیتونستیم بدیم در حینی که میگه چرا خود طلا میاد روپوششو میزنه بالا صورتش خیلی بد بود

گفت من جزامر دارم بخواطر یه تیغ کثیفی که به یه مرد زده بودم

بعدش فخری خیلی نادم و پشیمان برمیگرده خیلی عذاب وجدان میگیره بعد از چند روز اهو میره براش غذا ببره (برای طلا)

که میبینه خودکشی کرده تو ی نامه هم برای ارسلان نوشنته بود تو شاهزاده ای و من باعث ابروت میشم و من مایه ننگ تو ام و یه همچین حرفایی

این از قسمت قبلی بود حالا بریم قسمت بعدی...😂

من پسر عموش رو چند قسمتیه نبیبینم ولی حدس میزنم زیر سر خودش باشه چون توی فیلم نشون ندادن هنوز خواهر ...

خخخخخ باااون اخلاقش

بعدش میرن همون عمارت ناصریه که بفهمه طلا کیه وقتی میرن بعد دوساعت مقدمه چینی و اینا میگه این مثل خوا ...

الان دیدم پافیلم نشستم

چراخودشوکشت 

اعصاب ادمواین فیلم خوردمیکنه اخه