2777
2789
عنوان

هرکی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 32 پست
چقدر بد ۸ سال بخاطر ی ادم درد کشیدی... من همین حالم باعث شد از درسم دور بشم  خوشحالم ک الان ب ...

به پای این همسرمم خیلی اذیت شدم زنداداش ازخدا بیخبرم خیلی آزارم میداد وای خدا لعنتش کنه هیچوقت نمیبخشمش عامل بدبختی من اون بود ازبس میشست بی دلیل غیبتمو میکرد ولی توروم الکی خوب بود.ولی عزیزم الان پشیمونم چرا درسمو ادامه ندادم چرا اونهمه غصه خوردم

به پای این همسرمم خیلی اذیت شدم زنداداش ازخدا بیخبرم خیلی آزارم میداد وای خدا لعنتش کنه هیچوقت نمیبخ ...

خدا نگذره ازش حالم بهن میخوره ازین آدما زندگی آدمو با کاراشون خراب میکنن

اشکال نداره غصه نخور اونایی ک درس خوندن کجای دنیارو گرفتن

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم از رفتن بابام پیش خدا گرفتههههه😭😭

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤