2777
2789
عنوان

هرکی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینروزارو پشت سر گذاشتم بگوچته

افکار چرت و مسخره اذیتم میکنه حرفای بقیه عذابم میده با اینکه خیلی قوی خودمو جلوه میدم و جوابشونو محترمانه میدم اما تو تنهایی همش فکر میکنم همش حمله بهم دست میده تو جمع حتا حالم بد میشه سریع میرم دسشویی گریه میکنم 

همش بد میارم همه در ها بستس احساس تنهایی شدید دارم 

دکترم گف برو مشاوره ولی من اصن دوست ندارم با کسی صحبت کنم چون هیچکس نمیفهمه چی میگم بخوام واقعیتو بگم به چشم دیوونه نگا میکنن از سر مجبوری نقاب میزنم اما بخدا طاقتم تمومه

همش با حسرت ب سن و جوونیم و بهترین روزای زندگیم و همسن سالام نگا میکنمو اشک میریزم

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...🥲
افکار چرت و مسخره اذیتم میکنه حرفای بقیه عذابم میده با اینکه خیلی قوی خودمو جلوه میدم و جوابشونو محت ...

چندسالته.آی چقد دردات آشنان.منم تودنیای بدبختیم غرق شده بودم باورت میشه الانم همینم به شدت حس تنهایی دارم با اینکه به هزارتاسختی به عشقم رسیدم وبرام کم نمیذاره ولی هیچکی و جز خدا وهمسرم ندارم

چندسالته.آی چقد دردات آشنان.منم تودنیای بدبختیم غرق شده بودم باورت میشه الانم همینم به شدت حس تنهایی ...

من ۱۷ سالمه ولی خدارو شکر کن همسرت کنارته

ی دعا نویس بدون اینکه من چیزی بگم همه چیو فهمید و گف تو باید کسی وارد زندگیت بشه ک دوسش داشته باشی بخاطر اون هم شده خوب بشی گف اما نه هر آدمی آدم درست

مشاورمم همین حرفو زد 

ولی میگم همه در ها بستس حتا کسی ک خودش پا پیش میزاره و ادعای عاشقی میکنه فرداش پشیمون میشه اونم ی نفر نه چن نفر اینجوری بوده بدون مشکل رابطه تموم شده انگار ک آدم طلسم باشه

ولی خب دیگه مهم نیس الان من هیچی نمیخام از زندگی مثل آدم  ۸۰ سالم که زندگیشو کرده منتظر مرگه

اینو دکترم فهمید به پدر مادرم  گف حال دلش واقعا خوب نیس خودشو نزده ب مریضی..گف هیچ آدمی تو اوج نوجوانی و جوونی که ۱۷ سالش باشه خودشو نمیزنه به مریضی درکش کنید بزارید تو حال خودش باشه فقط داروهاشو بخوره و بسپارید به زمان  

من ۱۷ سالمه ولی خدارو شکر کن همسرت کنارته ی دعا نویس بدون اینکه من چیزی بگم همه چیو فهمید و گف تو ب ...

توکه سنی نداری جیگر.اوهه انقده راه دور درازی داری.من تواوج جوانیم 19سالم بود یکی اومد توزندگیمو نابودم کرد نامزدکردیم بخاطریکی دیگه رفت 8سال درد کشیدم ونابودی دانشگاه نرفتم درسم بینهایت خوب بود جز نخبگان منطقه.افسردگی و حرف مردم و تویه شهرکوچیک که طلاقو عیب میبینن بگم برات ازدردام میگی من چقد بهترم.چندتا نصیحت بهت میکنم اینکه تامیتونی درس بخون بجایی برسون خودتو توبه کسی جز خودت نیاز نداری وقتی موفق شدی بهترینا نصیبت میشن قدرخودتو بدون

توکه سنی نداری جیگر.اوهه انقده راه دور درازی داری.من تواوج جوانیم 19سالم بود یکی اومد توزندگیمو نابو ...

چقدر بد ۸ سال بخاطر ی ادم درد کشیدی...

من همین حالم باعث شد از درسم دور بشم 

خوشحالم ک الان بعد اونهمه سختی زندگیت بهتره و همسر خوبی داری