2777
2789

۹ساله نرفتم زیارت دلم حرمشو میخواد ...الان مهمان پدروپسر بزرگوارشم ...ساعت ب وقت عراق ساعت ۱صبحه ...دعای سلامتی امام زمان (ع)خوندن ...همتونو دعا کردم نمیدونم چ غمی تودلتونه خود خدا واهل بیت میدونن ان شالله رفع بشه ودلتون بی غم .....

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۶ساله من نطلبیده 

چرا شب با چشم گریون اینو دیدم؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

منم ۱۱ ساله حرم نرفتم.‌😔 خیلی دلم میخواد خیلیییی 😔

توروخدا منم دعا کن. رشته ای که میخوام قبول شم.  و اونی که دوسش دارم برگرده تو زندگیم. رابطه ام با پدرم بهتر بشه😔😔

سمیرام.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
عزیززززم    

یا امام رضا غریبیم 

کمتر از اهوتیم؟!

ضمانتمون کن پیش خودت 🙃بطلب رضا جان

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.