2777
2789
عنوان

من دیگه از خدا بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 49 پست
به حکمت خدا ایمان داشته باش. اگه خدای نکرده فرزندت مثل فرزند من اتیسم بود تحملشو داشتی؟ دوستای من با ...

دیگه رها کردم عزیزم، ولی اهل مقایسه نیستم حسودم نیستم ولی اطرافمو میبینم این همه بچه چرا یکیش نصیب من نشد... ولی دیگه بهش فکر نمیکنم سعی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم نابود میشدم، مدام استخارع، مدام تو نینی سایت دنبال راه حل بودم،  مدام بی بی چک منفی، همش ...

من راجب ی قانونی میگم که برا همه یکیه 

رهاش کن بی اهمیت باش حساسیت نشون نده

میشه بدونم مشکلت چیه

داشتم نابود میشدم، مدام استخارع، مدام تو نینی سایت دنبال راه حل بودم،  مدام بی بی چک منفی، همش ...

کاملا درکت میکنم منم ۶ سال منتظر بودم عاشق بچه ام خیلی دوست داشتم مامان شم روزی نبود که بهش فکر نکنم روزی نبود که ناشکری نکنم همه اطرافیانم بچه داشتن شرمنده همه بودم مخصوصا شوهرم دوست نداشتم جایی برم که درمورد بچه ازم سوال نکنن آخرش خسته شدم دیگه ناشکری نکردم گفتم خدایا برای تو غیر ممکنی وجود نداره من تمام تلاشمو میکنم دیگه بقیشو می‌سپارم به خودت یک سال و خورده ای رفتم کلینیک ای وی اف کردم خیلی خیلی سختی کشیدم بارداری خیلی سختی داشتم گفتم هر چقدر میخوای بهم سختی بده ولی بچه سالم بده 

این خیلی زیباست خیلی درسته ... امشب بهش احتیاج داشتم خدایا تسلیمم ‌... خدایا هرچی تو بخوای . من ت ...

وقتی پدرم رو تخت بیمارستان بود خودمو به درو دیوار میکوبیدم، از دعا از قران، هرچی که بگی، خدا اونو پیش خودش برد... ولی مریض کناری پدرم حالش بدتر از پدرم بود ترخیص شد، اونموقع فهمیدم تا نخواد حاجت نمیده

عزیزم انشا الله به مراد دلت برسی  ولی  واگذار کن به خدا تا هرچی به صلاحته رقم بخوره  ...

وقتی یه زن حامله میبینم اشک تو چشمام حلقه میزنه، یا بچه میبینم محکم بغلش میکنم میچسبونم به قلبم میگم آخیش... دست خودم نیست

عزیزم فدای دل شکستت بلندشو اینجوری غصه نخور من دلم روشنه یه نی نی خوشمل خدا میده بهت صبور باش ناشکری ...

من واسه لیوان آبی که دستم میگیرم شکر گزارشم، هیچوقت ناشکری نکردم... نمک خوردم نمکدون نشکستم، نداشتم و بخشیدم، داشتم و بیشتر بخشیدم، ظلم دیدم ظلم نکردم، اشک مو دراوردن محبت کردم، زخم زبون شنیدم بی احترامی نکردم 

و ببین یتیم نوازی کردم یتیم شدم. 

خدا خودش میدونه بنده بدی نبودم، کم زجر نکشیدم داغ برادر جوون دیدم،  داغ پدر دیدم... بازم گفتم خدایا تو برام پدزی کن دست نوازش رو سرم بکش... کمک کن مادر بشم قول میدم امانت دار خوبی بشم.. 

تخمدان هام کوچیک، با قرص پریود میشم

عزیزم ی چیزی بهت بگم بخدا قسم بچه چیزی نیست جز دردسر ، نوزاد رو نبین دوس داشتنیه ادم ضعف میره اما بخدا بچه یعنی عذاب یعنی استرس یعنی نگرانی 

ببین دایم باید قلبت بتپه براش دایم تو فکرشی 

من الان ۵ ساله اصلا دیگه نمیدونم خودم کی هستم فقط فکرم شده بچه . نگرانی همش و فک کنم تا خود گور این نگرانی با منه 

من تاشکری نمیکنما خدارو شکر بچه م سالمه و خدا بی دردسر بهم داد . اما باور کن زندگیمو کرده جهنم . 

میخوام بدونی بچه چیزی نیست جز اینکه خودت و شوهرت با دست خودتون قلبتونو میذارین بیرون تا بتپه ....

صراحتا میگم برا من مادر بودن خیلی عذابه . 

ببسن کلا نگرانم نکنه مریض شه . نکنه بیدار نشه. نکنه قدص کوتاه شه . چرا نخورد. چرا نخوابید. مدرسه ش چی میشه و ...  خیلی سخته بچه . نمیدونم مادرای قدیم چجوری ۱۰ تا شکم میزاییدن .

شمام رندگی تو بکن رها کن با خودت بگو شد شد نشدم عب نداره . انشالله که خدا بهت بچه بده تا ببینی چقد سخته ! اگه زیاد برات مهمه لقاح مصنوعی کنین و تو رحم خودت بزرگ کن .