2777
2789
عنوان

من دیگه از خدا بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 49 پست

عزیزم فدای دل شکستت بلندشو اینجوری غصه نخور من دلم روشنه یه نی نی خوشمل خدا میده بهت صبور باش ناشکری نکن و قهرنکن با خدا به دعا کردنت برای بچه دار شدن ادامه بده و یادت باشه گاهی اوقات خدا یهو غافلگیرت می‌کنه خیلی قشنگ هم اینکارو می‌کنه از جایی که فکرشو نمیکنی معجزه شکرگذاری رو هم یادبگیر قانون جذب استفاده کن کتاب انسان شفابخش رو بخون خیلی کمکت میکنه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ناامید نباش حکمت خدا رو نمیدونی

منم یروز حرفای تورو میزدم شب و روز گریه میکردم ۲ تا سقط داشتم 

و با امپول سومی و نگه داشتم با هزار نذر و نیاز،ولی الان کجام؟؟؟

با همون بچه در حال طلاق...

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز بگم ناراحت نمیشی چرا انقدر کفر میگی اتفاقا خدا خیلی دوستت داره از کحا معلوم به زور از خدا بچه میخوای فردا دنیا اومد مریض بود و هزاران چیز دیگه و تو نتونستی بیماری بچتو قبول کنی و میگی کاش خدایا بهم بچه نمیدادی از این دید نگاه کن

بگو خدایا هرچی خیرو صلاحمه همون بشه روزی اولاد دادی قسمتم به مادرشدن بود سالمشو بده زوری از خدا چیزی نخواه نه بچه کلا همه چی 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
به حکمت خدا ایمان داشته باش. اگه خدای نکرده فرزندت مثل فرزند من اتیسم بود تحملشو داشتی؟ دوستای من با ...

یا مثل من توی یه سنی که فک میکنی از آب و گل دراومده از دستش بدی خوبه؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

میشه هر کسی فرمول کرمِ سفیدکنندهvip میخواد به پست اخرم سر بزنه(فقط ۴۰ تومن)گرفتارم ممنون دوستان🙏

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     
خداشت کرد به منم فقط دختر داییم دید می سوزم از این قیاف ای هم نداشت چه بخت اقبالی داشت

خداشاهده،من یه دختره میشناسم .... کلی خاستگارداشت، اما رد کرد با یه پسره ازدواج کرد ک  خیلی پسربدی بود به سختی تونس ازش طلاق بگیره،،، بعدها با خیلیا درگیر شد هیچکس نمیخاس خوشبختیشو ببینه،همه همه فامیل حسودیشو میکردن،،بعد یه خاستگارخوب براش پیداشد اما بابای پسره ناراضی بود کلی سختی کشیدتا بلخر رضایت داد،،،،ازدواج کردن،پسره کارمنده خیلیم سرشناسه، ی عروسی برا دختره گرفت که بیا و ببین خودم باهمین چشام دیدم ک همه اونایی ک ناراحت بودن چطور داشتن دختره رو تو لباس عروس تماشاش میکردن...شب عروسیش بیشتر  مهمونا  ناراحت بودن و کفشون بریده بود،،،اونجا من فهمیدم اگ خدا برات بخاد هیچکس جلوشو نمیتونه بگیره، ممکنه ی روز بیاد و همه دشمنات بایستند و خوشبختیتو تماشاکنن و هیچکدومم قدرت نداشته باشن جلو این خوشبختیو بگیرن،چون تو خدا پشتته

میدونم چه دردیه وقتی حس میکنی خدا هم نجاتت نمیده . ولی امیدوارم یه روزی در اوج ناباوری خدا معجزه بکن ...

کاش شوهرمم بچه نمیخواست،  ولی بچه میبینه چشاش برق میزنه،  واقعا کسی درک نمیکنه چقدر سخته این لحظه،  چقدر سخته شرمنده شوهرت بشی

عزیزم اگه چیزی رو رها کنی بهش میرسی  بهترین کاره  اینکه قبول کنی خودش مقدمات رسیدن به خو ...

داشتم نابود میشدم، مدام استخارع، مدام تو نینی سایت دنبال راه حل بودم،  مدام بی بی چک منفی، همش گریه😔

هنوز خدارو نشناختی.منم قبلا مث تو فک میکردنثم تا اینکه باچشای خودم دیدم که اگر خدا باهات باشه تو عرش ...

خدا منو نمیخواد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم