2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر اعصاب و روان ببر .‌شاید نقص توجه داره . یه دوره کوتاه دارو میدن اوکی میشه. . ولی نذار دیرتر بشه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

ببین من اختلال یادگیری را نمیدونم

اما یکی از فامیلامون بچش درس نمیخوند جلسه ای میرفت پیش دکتره نمیدونم دکتر چی بود یه دستگاهی بود یا یه چیزی میخوند یا بازی میکرد توی دستگاه بعد بهتر شد البته تا وقتی که ادامه داشت جلسه ای هزینه میگرفت

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

ممکنه اختلال یادگیری نباشه بلکه یا سطح هوشی پایین باشه یا اضطداب داره یا افسرده س

معمولا اختلال یادگیری توی یک درس ضعف دارن ولی توی بقیه عالی هستن

باید ببری متخصص نظر بده

هرچه هست از آن اوست.

تشخیصش رو کی داد؟

۱ دکتر یا چند دکتر روانشناس

خب تنها راه حل اقدام برای درمانه عزیز ❤️

حتما شروع کنید تا مشکل حل ش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کلاس اول خیییلی سخت شده خدایی  از کجا میدونی اختلال داره پیش متخصص بردی یا روانشناس

غیر انتفاعی میره  خیلی معلم باهاش کار میکنه الان بعد از چند ماه مدرسه رفتن هنوز نمیتونه مثلا عدد ۱۸ رو تشخیص بده

[QUOTE=323721156]داداشم با زور و مردودی دیپلم گرفت الانم دانشگاه میره رشته برق به اون سختی [/QUOTEخد ...

نگران نباش ولی پیگیری کن مامان من فشار اومد روش وموندگارشد روانشناس اینا بردیم یه مدت ریتالین خورد بعد کلاس های خصوصی فقط میبردیم زیر۵نفر دانش اموزبود تمام پولا میرفت کلاس معلم اینا