2777
2789

من تجربشو داشتم

اولش خوبه ها 

بعد ی مدت میفهمین چ بلایی سر خودتون اوردین

رفتم متخصص پوست و مویی ک از امریکا مدرک گرفتع

گف میان التماس میکنن درصدی باهاشون کار کنم قبول نمیکنم

گفت بعدا میفهمین چیکار کردین با خودتون و تاکید داشت اصلاااااا از اینا خرید نکنین اینا شرکتایی ان که مجوز نمیگیرن میان زنجیره ای راه میندازن

من خودم زخم دیده ام گفتم به شماهم بگم پول تو چاه نریزین

از قدیمی هام کاربریم تعلیق شد😁🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت زنجیره ای چیه

شرکت هرمی زیرمجموعه ای

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خب هروسایل ارایشی بالاخره ازیه شرکت تولیدمیشه،مگه اونا که ازخارج میارن چه جوری تولیدمیشن

درسته ولی اینارو دکتره تاکید داشت استفاده نکنین

من خودم خرید کردم ازشون اولش میگی به به چه نتایجی

بعد ی مدت میبینی گند زد ب موست و موهات

اینا فرق دارع گفتم مثلا کدوم شرکتا

درسته ولی اینارو دکتره تاکید داشت استفاده نکنین من خودم خرید کردم ازشون اولش میگی به به چه نتایجی ...

من هیچوقت ازاینا خریدنمیکنم یه ابرسان لدورا گرفتم چندبار زدمش بعد زدم به پوست دستم

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

من هیچوقت ازاینا خریدنمیکنم یه ابرسان لدورا گرفتم چندبار زدمش بعد زدم به پوست دستم

آره اصلا خوب نیستن

من موهام داغون شد سر اینا

صورتمم برا جوش رفتم دکتره گفت اصلا نزن اینارو🤦‍♀️🤦‍♀️

منم باهاتون موافقم ميگم اگر ميتونستن مجوز فروش داروخونه اي ميگرفتن اصلا معني نداره محصولاتشون تو دار ...

آرهههه دقیقا دکتره هم همچین چیزی گفت

میگفت نمیدونم مجوز چی نمیگیرن مجبور میشن هرمی شرکت درست کنن

و هیچ کدومشونم بدرد نمیخورن